Αυτοκτονία Avicii, εξελίξεις: Με ποιο αντικείμενο έδωσε τέλος στη ζωή του. “Ήταν ένα κομμάτι από…”

Με ποιο αντικείμενο αυτοκτόνησε ο διάσημος Dj Avicii;

Σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες του site TMZ, o θάνατος του διάσημου DJ Avicii ενδέχεται να οφείλεται σε αυτοκτονία με κομμάτι σπασμένου γυαλιού.

Το TMZ επικαλείται πηγές από την οικογένεια του 28χρονου, οι οποίες αναφέρουν πως ο DJ αυτοκτόνησε και πέθανε από υπερβολική αιμορραγία. Αναφέρουν δε πως το σπασμένο γυαλί προερχόταν από μπουκάλι κρασιού.

Πηγές που επικαλείται το TMZ καταγράφουν ακόμη πως η αιμορραγία προκλήθηκε από τραύμα στον λαιμό, ενώ μία ακόμη αναφέρει πως το τραύμα ήταν στον καρπό του Avicii.

Οι δύο πηγές πάντως δίνουν αντικρουόμενες μεταξύ τους πληροφορίες, ωστόσο όλες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Άλλωστε το ενδεχόμενο δολοφονίας έχει αποκλειστεί.

Αυτοκτονία υπονοούσε και η ανακοίνωση της οικογένειας:
“Ο αγαπημένος μας Tim Avicii ήταν ανήσυχος, ευαίσθητος καλλιτέχνης που αναζητούσε απαντήσεις σε υπαρξιακά ζητήματα. Ένας υπερ-επιτυχημένος τελειομανής που ταξίδευε και εργαζόταν σκληρά σε ρυθμούς που του δημιουργούσαν ιδιαίτερα έντονο άγχος Όταν σταμάτησε τις περιοδείες, προσπάθησε να βρει ισορροπία στη ζωή, να είναι χαρούμενος, να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο – τη μουσική.

Πάλεψε πολύ με τις σκέψεις του για το νόημα, τη ζωή, την ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο. Ήθελε να βρει τη γαλήνη. Ο Avicii δεν φτιάχτηκε για την βιομηχανία στην οποία βρέθηκε. Ήταν ευαίσθητος και αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά ενοχλούνται από τα φώτα.”

Οι δυο αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα στη σορό του αδικοχαμένου DJ Avicii καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε καμία υποψία περί εγκληματικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται πως ο Avicii, (το πραγματικό όνομα του Τιμ Μπέργκλινγκ) βρέθηκε νεκρός στο Μούσκατ την Παρασκευή 20 Απριλίου. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ομάν δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι “έγιναν δύο νεκροψίες, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση”.

Νέες, επίσημες ανακοινώσεις για την αυτοκτονία του καλλιτέχνη από την αστυνομία αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε από τι πέθανε η πασίγνωστη τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.