Βίβιαν Τσιμιλά, Power of Love: Καλλιστεία, σeξι φωτογραφίσεις. Δεν είναι τόσο αθώα η 20χρονη

Τι αποκαλύπτεται για το ένοχο παρελθόν της Βίβιαν Τσιμιλά που είναι τόσο αυστηρών αρχών που δεν επιτρέπει καν στον Νίκο Σπυριδαντωνάκη να τη φιλήσει στο Power of Love;

Η Βίβιαν Τσιμιλά, από την ώρα που μπήκε στο Power of Lοve έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της, όχι μόνο λόγω της ομορφιάς της αλλά και εξαιτίας του δυναμικού της χαρακτήρα.

Θα θυμάστε βέβαια, τον τρικούβερτο καβγά που έστησε με τον Νίκο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Βίβιαν Τσιμιλά λοιπόν, στο παρελθόν υπήρξε διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει και σημαντικό τίτλο ομορφιάς.

Η όμορφη ξανθιά παίκτρια του Power of Love, Βίβιαν Τσιμιλά πέρυσι είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία “Σταρ Ελληνική Ομορφιά-Miss Tourismos 2017” που είχαν διεξαχθεί στο Ακρωτήρι.

Στον εν λόγω διαγωνισμό τον οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία ο Νίκος Μπάμπαλης, η Βίβιαν Τσιμιλά κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε δεκάδες κοπέλες που έλαβαν μέρος και να κατακτήσει τον τίτλο της B’ Miss Τουρισμός Ελληνική Ομορφιά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη διοργάνωση με τη Βίβιαν Τσιμιλά να ποζάρει πιο σέξι από ποτέ στον φωτογραφικό φακό:

Δείτε πώς ήταν η Βιβαν Τσιμιλα όταν τα πετούσε όλα έξω στη Μύκονο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.