Ποιος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε ως εργάτης στη Γερμανία. Τι απάντησε ο ίδιος [φωτο]

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε ως εργάτης στη Γερμανία;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια ανάρτηση στο Twitter, σύμφωνα με την οποία πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εργάζεται πλέον ως βιομηχανικός εργάτης στο Βερολίνο.

Ο λόγος για τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά, ο οποίος ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη Λαϊκή Ενότητα και δεν εξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2015.

«Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει πέρα …που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο;

Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου…» αναφέρει η συγκεκριμένη ανάρτηση μέλους της ΛΑΕ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα της Βοιωτίας e-hani.blogspot.gr, ο κ. Σταθάς κάποιοι παρασύρθηκαν και τον “βάφτισαν” μετανάστη. Ο κ. Σταθάς πήγε στη Γερμανία πριν από λίγο καιρό και συμμετείχε στις διαδηλώσεις για τη εργατική Πρωτομαγιά.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με διάφορους συναδέλφους του, βιομηχανικούς εργάτες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του σε εργοστάσια. Ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας, έχει επιστρέψει και εργάζεται στο εργοστάσιο που δούλευε πριν γίνει βουλευτής, καταστρώνοντας παράλληλα τα σχέδια του για την κάθοδο του στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Για το θέμα απάντησε και ο ίδιος ο βουλευτής μέσω Facebook. “Καλησπέρα φίλοι μου..!!!Φυσικά και δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι έχω πάει εργάτης στη Γερμανία…!”

Διαβάστε ποιο νέο όνομα κλείδωσε για τα Σκόπια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.