Δαβίδ Καλτσάς: Αυτός είναι ο 20χρονος φοιτητής που βρέθηκε νεκρός στην Πανεπιστημιούπολη. Θρήνος

Ποιος ήταν ο άτυχος φοιτητής, Δαβίδ Καλτσάς, που βρέθηκε νεκρός στην Πανεπιστημιούπολη;

Μυστήριο συνεχίζει να προκαλεί ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή Δαβίδ Καλτσά που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης 15 Μαΐου, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Το πτώμα του 20χρονου Δαβίδ Καλτσά εντοπίστηκε στον προαύλιο χώρο του τμήματος Φυσικής και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός του οφείλεται σε πτώση εξαιτίας της οποίας προκλήθηκαν σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το ερώτημα που παραμένει μέχρι στιγμής αναπάντητο με ποιο τρόπο προκλήθηκε η μοιραία πτώση, που έστειλε στον τάφο το παλικάρι.

Ο άτυχος Δαβίδ Καλτσάς, με καταγωγή από τα Καμμένα Βούρλα, ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας με γονείς εκπαιδευτικούς.

Ο 20χρονος Δαβίδ Καλτσάς σπούδαζε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Η τοπική κοινωνία στα Καμμένα Βούρλα είναι σοκαρισμένη.

Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την πολύτεκνη οικογένεια του 20χρονου και ιδιαίτερα για τους δυο γονείς που διδάσκουν εδώ και πολλά χρόνια στα σχολεία περιοχής και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμμένα Βούρλα, τελέστηκε η κηδεία του Δαβίδ Καλτσά, με συγγενείς, συμφοιτητές και φίλους να του λένε το στερνό αντίο.

Διαβάστε πώς βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος Δαυίδ Καλτσάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.