Εξελίξεις για 52χρονο δολοφόνο, Τρίκαλα: Έσφαξε 45χρονη σύζυγο με 60 μαχαιριές μπροστά στα… Φρικτό

Πώς κατακρεούργησε ο 52χρονος τη σύζυγό του στα Τρίκαλα; Ποια η φρικτή δολοφονία;

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 45χρονης από τον 52χρονο σύζυγό της στα Τρίκαλα– Την έσφαξε μπροστά στα παιδιά τους – Είχε πέσει πολλές φορές στο παρελθόν θύμα ξυλοδαρμού από τον 52χρονο – Τι αποκαλύπτουν κάτοικοι της περιοχής.

Ήταν απόγευμα Δευτέρας (21/05/2018) στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Ένα άγριο έγκλημα προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο. Ένας 52χρονος πήρε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε 60 φορές στο σώμα της 45χρονης συζύγου του μια άγρια δολοφονία στα Τρίκαλα.

Μάρτυρες της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, τα δύο από τα τρία παιδιά τους του 52χρονου και συζύγου. Όλα έγιναν μπροστά στην 14χρονη κόρη τους και στον 4χρονο αδερφό της.

«Την κυνηγούσε με το αυτοκίνητο για να την πατήσει»
Σοκ προκαλούν κι οι μαρτυρίες των γειτόνων, με μια γυναίκα να αποκαλύπτει πως πριν από λίγο καιρό η 45χρονη της είχε χτυπήσει την πόρτα, καλώντας σε βοήθεια, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο 52χρονος σύζυγός της «την κυνηγούσε με μαχαίρι για να την σφάξει» στα Τρίκαλα. Μάλιστα, όπως ανέφερε η γυναίκα που κατοικεί στην περιοχή, δεν ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα είχε φυγαδευτεί από γείτονες.

«Τη χτυπούσε πολύ. Την κυνηγούσε ο άνδρας της στο δρόμο να τη σφάξει. Άλλες φορές την κυνηγούσε με το αυτοκίνητό του για να την πατήσει» υποστήριξε η γυναίκα.

Όπως ανέφερε η κάτοικος, είχε ζητήσει βοήθεια για να εγκαταλείψει το σπίτι της. Είχε μαζί της μια βαλίτσα και το μικρό τους παιδί και για λίγο καιρό δεν επέστρεψε στα Τρίκαλα και στον 52χρονο.

Ωστόσο λίγο καιρό αργότερα, ο 52χρονος σύζυγός της φέρεται να πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου εργάζονταν, ως νοσηλεύτρια, και να την έπεισε να επιστρέψει.

Όπως είπε η γυναίκα, η 45χρονη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της στα Τρίκαλα.

Η ζήλια όπλισε το χέρι του συζυγοκτόνου
Η παθολογική ζήλια του 52χρονου συζύγου της φέρεται να όπλισε το χέρι του και τον οδήγησε να της επιτεθεί με ιδιαίτερη μανία, κατακρεουργώντας την με 60 μαχαιριές μια άγρια δολοφονία στα Τρίκαλα.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, αντιμετώπιζε προβλήματα και οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και ενίοτε βίαιοι. Ο 52χρονος, που εργαζόταν σε μάντρα οικοδομικών υλικών, συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τη σύζυγό του, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Λάρισας και τοπική σύμβουλο το χωριό του συζύγου της, το Γοργοχώρι.

Πίνοντας καφέ, αναφέρει η εφημερίδα “Espresso” συζήτησαν για τα ασφαλιστικά μέτρα που εκείνη είχε καταθέσει σε βάρος του, τα οποία και επρόκειτο να εκδικαστούν σήμερα.

Αργά το μεσημέρι, οι φωνές του ακούστηκαν ακόμα μια φορά, όμως ξαφνικά η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει. Ο 52χρονος είχε αρπάξει ένα μαχαίρι και το κάρφωνε με μανία στη σύζυγό του, μπροστά στα μάτια του 4χρονου αγοριού του και της 14χρονης κόρης τους στο σπίτι τους στα Τρίκαλα.

Κατόπιν, ο 52χρονος δράστης έφυγε με το αυτοκίνητό του και τα παιδιά τρομοκρατημένα βγήκαν από το σπίτι ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες και την παντρεμένη 21χρονη αδερφή τους, η οποία μένει κοντά.

Εκείνη ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά το ίδιο έκανε και ο συζυγοκτόνος, που τηλεφώνησε στους αστυνομικούς, ομολόγησε την άγρια δολοφονία και συνελήφθη λίγο αργότερα στο γήπεδο του χωριού.

Δείτε μαρτυρίες γειτόνων:

Δείτε την άτυχη γυναίκα σε προεκλογικό βίντεο, μετά το 40”:

Διαβάστε τι απίστευτο έκανε ο Παγουρτζής ενώ σκότωνε συμμαθητές και καθηγητές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.