Ποια κορυφαία υπουργός του Τσίπρα αποχωρεί: Ο ρόλος της Περιστέρας και άλλου υπουργού [φωτο]

Ποια πασίγνωστη υπουργός του Τσίπρα αποχωρεί και έχει βάλει πλώρη για την Ευρωβουλή;

Αν και τα σενάρια για το πολιτικό της μέλλον δίνουν και παίρνουν, παρόλα αυτά η υπουργός, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, φέρεται να έχει επιλέξει το δρόμο των Βρυξελλών.

Το όνομα της έχει ακουστεί τόσο για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη όσο και για υποψήφια για τη δημαρχία της πόλης.

Βλέπετε η Έφη Αχτσιόγλου έχει θητεύσει ως στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος στις τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη συμπρωτεύουσα.

Αλλά θεωρείται βέβαιο ότι η Έφη Αχτσιόγλου έχει βάλει για τα καλά πλώρη για την Ευρωβουλή.

Πληροφορίες από το Μαξίμου λένε οτι η αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου δεν είναι άσχετη με τη φημολογούμενη σχέση της με τον υπουργό Δημήτρη Τζανακόπουλο, καθώς θεωρείται ασυμβίβαστο να είναι και οι δύο υπουργοί.

Τέλος, δεν είναι τυχαίες και οι πληροφορίες για την κόντρα μεταξύ της Περιστέρας Μπαζιάνα και της Έφης Αχτσιόγλου, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Αλέξη Τσίπρα. Η απομάκρυνση της Έφης Αχτσιόγλου εξυπηρετεί σίγουρα και αυτόν τον σκοπό.

Διαβάστε πώς έγινε η Έφη Αχτσιόγλου από δικηγοράκος υπουργός και γιατί έφερε σύννεφα η Έφη Αχτσιόγλου στις σχέσεις Τσίπρα-Περιστέρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.