Σάλος: Μεγαλέμπορος ναρκωτικών την έχει στημένη σε γνωστό παρουσιαστή για χρέος 30.000. Κρύβεται γιατί…

Σάλος με αποκαλύψεις για αλλοδαπό έμπορο ναρκωτικών, που την έχει στημένη σε γνωστό παρουσιαστή για χρέος 30.000 ευρώ.

Στενεύει ο κλοιός για γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης, αφού -όπως φαίνεται- η σχέση του με τα ναρκωτικά είναι σχέση πάθους!

Με τις υψηλές γνωριμίες του και… ασπίδα το κανάλι στο οποίο εμφανίζεται, κινείται ελεύθερα σε παραβατικά στέκια με το ύφος νονού της νύχτας και ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ σε ουσίες τόσο για τον ίδιο όσο και για τις… κολασμένες παρέες του.

Αυτή η σκοτεινή του πλευρά δεν είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, αφού στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα δελτία ειδήσεων σοκάροντας το Πανελλήνιο.

Είναι πανούργος και συνάμα ευέλικτος στην παρανομία, ενώ η αναγνωρισιμότητά του τον βοηθά να σταματά οποιαδήποτε διαρροή για τον περιθωριακό βίο του.

Ποιος θα ήθελε να μπλέξει με έναν celebrity που πληρώνει αδρά ισχυρούς ποινικολόγους, αλλά όχι τους ντίλερ του; Παραμένει στο απυρόβλητο και τριγυρνά στον κόσμο της showbiz, αν και οι Αρχές τον έχουν βάλει στο μικροσκόπιο.

Ακόμα και μια μικρή τροχαία παράβαση θα ήταν μια καλή ευκαιρία για την Αστυνομία να τον στείλει στα δικαστήρια και να καταδικαστεί για τις πολλαπλές απάτες του.

Το άτομο αυτό οδηγεί με πλαστό δίπλωμα οδήγησης, που εκδόθηκε στην Κύπρο, όπως αναφέρει έγκυρη πηγή στην «Espresso», αλλά ποτέ κανείς δεν το τσέκαρε εξονυχιστικά. Αλλωστε, ποιος θα… ξεσκόνιζε ένα τόσο γνωστό πρόσωπο της τηλεόρασης;

Τον λούζει ο ιδρώτας

Την περίοδο αυτή περνάει πολύ δύσκολα. Τα βράδια τον λούζει ο ιδρώτας από την αγωνία και τον τρόμο. Εχει χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο του, αφού μεγαλέμπορος ναρκωτικών τον κυνηγάει για οφειλές της τάξης των 30.000 ευρώ, αλλά δεν μπορεί να τον πλευρίσει, γιατί ο αμαρτωλός οφειλέτης δεν κυκλοφορεί μόνος.

Φροντίζει να μετακινείται συνοδεία τρίτων, προς αποφυγή μιας πιθανής συνάντησης με τον αλλοδαπό διώκτη του, ο οποίος ζητά τα λεφτά σε μετρητά εδώ και τώρα!

Ο πολύ γνωστός «γίγαντας» της μικρής οθόνης αρνείται να πληρώσει προς το παρόν αυτό το μεγάλο ποσό, μια και δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι όπου εργάζεται και η πιθανότητα να βρεθεί στην ανεργία στοιχειώνει το μυαλό του.

Ο συναισθηματικά δύσκολος χωρισμός του, τα χρήματα που έχασε επενδύοντας σε λάθος πρόσωπα και τα ποσά που οφείλει σε μεγάλα αφεντικά της νύχτας από τα ναρκωτικά που αγοράζει, αν συνοδευτούν από μια τυχόν «στραβή» στα επαγγελματικά του, είναι βέβαιο πως θα τον οδηγήσουν στην καταστροφή και στον πλήρη εξευτελισμό.

Διαβάστε ποιος κατηγορεί την Αχτσιόγλου για ναρκωτικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.