Σοκ με γνωστό Επιχειρηματία, Εκάλη: Αυτοκτόνησε με όπλο. Τι μήνυμα έστειλε στην οικογένεια

Τι μήνυμα έστειλε ο γνωστός επιχειρηματίας από την Εκάλη στην οικογένειά του πριν αυτοκτονήσει;

Καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι αναπολούσε το δραστήριο παρελθόν του ο 90χρονος γνωστός επιχειρηματίας από την Εκάλη μεγάλου βεληνεκούς Γ. Π, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με τον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Ομως για τον επιχειρηματία από την Εκάλη το παρόν ήταν μια κόλαση που δεν μπορούσε να αντέξει κι έτσι πήρε απόφαση να δώσει την οριστική «λύση» που είχε δουλέψει στο μυαλό του εδώ και καιρό, να βάλει δηλαδή τέλος στη μαρτυρική ζωή του.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας ο επιχειρηματίας από την Εκάλη πήρε από το συρτάρι του γραφείου του σπιτιού του το πιστόλι του, όπλισε, το στήριξε ψύχραιμα στο ύψος του κροτάφου του και πάτησε τη σκανδάλη.

Το άψυχο κορμί του επιχειρηματία από την Εκάλη βρήκε στις 9 το πρωί, μέσα σε μια λίμνη αίματος, η οικιακή βοηθός που τον φρόντιζε από τότε που είχε καταπέσει, και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Τον τελευταίο καιρό ο Γ. Π επιχειρηματίας από την Εκάλη αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και όσες ώρες δεν κοιμόταν ήταν αναγκασμένος να τις περνά στο αναπηρικό του αμαξίδιο.

Η κατάσταση αυτή ήταν ανυπόφορη για τον άλλοτε κραταιό επιχειρηματία από την Εκάλη, που κρατούσε τα ηνία της μεγαλύτερης -ίσως- εταιρίας του κλάδου. Ο ηγετικός χαρακτήρας του «έσπασε», κατέρρευσε ψυχολογικά και δεν θύμιζε σε τίποτα τον αποφασιστικό μπίζνεσμαν του παρελθόντος, που έκλεινε συμφωνίες εκατομμυρίων με πανίσχυρους πολυεθνικούς ομίλους.

Με sms

Ετσι, άρχισε να εκμυστηρεύεται ο επιχειρηματίας από την Εκάλη σε πρόσωπα του στενού κύκλου του ότι θα προτιμούσε να φύγει από τη ζωή και ότι σκεφτόταν ακόμα και την αυτοκτονία. Προσπάθησαν να του δώσουν κουράγιο, όμως ο ίδιος ήξερε να «διαβάζει» τις εξελίξεις καλύτερα από τον καθένα.

«Ζύγισε» την κατάσταση και, όταν αποφάσισε να δώσει ένα τέλος, έστειλε στον στενό του κύκλο sms με το οποίο ενημέρωσε όλους για την απόφασή του.

Παραμένει άγνωστο γιατί δεν έσπευσε κάποιος από όσους πήραν το μακάβριο μήνυμα να τον αποτρέψει από το απονενοημένο διάβημα… Ισως όμως να τους επέβαλε να σεβαστούν την απόφασή του. Ο,τι και να προηγήθηκε, έγραψε με αυτόν τον τραγικό τρόπο στο σπίτι του το φινάλε μιας ζωής γεμάτης δημιουργία.

Διαβάστε ποια η ποινή για την 19χρονη παιδοκτόνο από την Πετρούπολη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.