Εξαφάνιση 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα, Ρέθυμνο: “Φοβόταν, είμαι 100% σίγουρη ότι…” Μαρτυρία-ανατροπή

Ποια η νέα μαρτυρία στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα από το Ρέθυμνο;

Κορυφώνεται η αγωνία για την 37χρονη έγκυο που εξαφανίστηκε από το Ρέθυμνο – Τι αναφέρει γυναίκα που γνωρίζει την αγνοούμενη και τον σύντροφό της που αυτοκτόνησε.

Τα ίχνη της 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα, χάθηκαν στις 2 Μαΐου όταν και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Τέσσερις ημέρες μετά, ο 45χρονος σύντροφος και πατέρας του αγέννητου παιδιού της βρέθηκε απαγχονισμένος.

Τώρα, μια γυναίκα, η οποία γνώριζε εδώ και χρόνια τον 45χρονο και πρόσφατα είχε κοινωνικές επαφές και με την αγνοούμενη, μιλά στο cretapost.gr, για την υπόθεση και αποκαλύπτει όσα γνωρίζει.

«Είμαι σίγουρη ότι έχει κάνει κάτι κακό»

Η φίλη του ζευγαριού, η οποία θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της, αναφέρει πως από την στιγμή που έμαθε για την εξαφάνιση της Ντέσι Ιλίεβα ήξερε ότι κάτι κακό της είχε συμβεί.

«Τον 45χρονο τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Πρώτα γνώρισα εκείνον και μετά την Ντέσι. Από την ώρα που έμαθα για την εξαφάνιση της Ντέσι ήξερα ότι κάτι κακό είχε συμβεί αλλά όταν έμαθα και για την αυτοκτονία του 45χρονου τότε ήμουν 100% σίγουρη ότι έχει κάνει κακό», ανέφερε στο cretapost, η φίλη του ζευγαριού η οποία ανέφερε ότι την εγκυμοσύνη την έμαθε από τον αυτόχειρα.

«Για την εγκυμοσύνη δεν ήξερα από την αρχή. Ο 45χρονος κάποια στιγμή που βρεθήκαμε μου είπε ότι η Ντέσι ήταν έγκυος. Εκείνη άργησε να μου το πει. Απ’ ότι καταλαβαίνω φοβόταν να μου το πει γιατί δεν ενέκρινα την σχέση της με τον 45χρονο. Την μάλωνα πολλές φορές λέγοντάς την να φύγει από εκείνον», τόνισε η φίλη του ζευγαριού.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη γυναίκα η 37χρονη της μίλησε για την εγκυμοσύνη της δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί.

«Ήταν 30 Απριλίου όταν μου είπε η Ντέσι ότι ήταν έγκυος. Την ρώτησα αν είναι έτοιμη να μεγαλώσει μόνη της το παιδί αυτό γιατί ο 45χρονος δεν πρόκειται να την βοηθήσει. Τότε μου είπε ότι είχε συζητήσει με την μητέρα της και ότι θα το κρατούσε. Ήταν πολύ αποφασισμένη και χαρούμενη.

Κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη ημέρα να μου πει από κοντά τα νέα της αλλά και κάποια προβλήματα που είχε με τον 45χρονο επειδή την ενοχλούσε και της ζητούσε χρήματα κι εκείνη τον έδιωχνε. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα εξαιτίας του ότι ήμουν εκτός Ρεθύμνου δεν βρεθήκαμε», ανέφερε σχετικά η φίλη του ζευγαριού.

Αγχωμένος μετά την εξαφάνιση ο 45χρονος:

Ιδιαίτερα αγχωμένος ήταν ο 45χρονο μετά την είδηση της εξαφάνισης της 37χρονης Ντέσι.

«Την εξαφάνιση της Ντέσι την έμαθα στις 4 Μαΐου όταν μου το είπαν κοινοί γνωστοί μας στο καφέ που συχνάζαμε όλοι μαζί. Τον 45χρονο δεν τον είδα εκείνες τις ημέρες ωστόσο μου είπαν ότι ήταν πολύ αγχωμένος», ανέφερε η φίλη του ζευγαριού ενώ παράλληλα δήλωσε πως κι εκείνη ξεκίνησε τις έρευνες χωρίς όμως να βρει ίχνος της Ντέσι.

Η τηλεφωνική επικοινωνία του 45χρονου πριν αυτοκτονήσει:

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον 45χρονο είχε η φίλη του ζευγαριού λίγη ώρα πριν εκείνος βάλει τέλος στην ζωή του.

«Την Κυριακή, την ημέρα της αυτοκτονίας, πήρα τηλέφωνο τον 45χρονο στις 7.02 το απόγευμα. Έψαχνα την Ντέζι και ήθελα να τον συναντήσω για να δω αν ήξερε κάτι. Σήκωσε το τηλέφωνο και του είπα ότι ήμουν στο καφέ που συχνάζαμε καλώντας τον να έρθει. Εκείνος δεν είχε καλό σήμα και μου είπε ότι ήταν στο χωριό. Μετά κόπηκε η γραμμή. Στις 8 παρά τέταρτο μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι αυτοκτόνησε», περιέγραψε στο cretapost, η φίλη του ζευγαριού η οποία παράλληλα τόνισε ότι από εκείνη τη στιγμή ήταν σίγουρη ότι ο 45χρονος είχε κάποια σχέση με την εξαφάνιση της Ντέσι.

«Ήμουν 100% σίγουρη ότι κάτι κακό είχε κάνει στην Ντέσι. Γι’ αυτό και ξεκίνησα να τις έρευνες. Είμαι σίγουρη ότι δεν πήγαν ποτέ για φαγητό σε καμία ταβέρνα. Γνωρίζω τους ανθρώπους σε εκείνη την περιοχή και μίλησα με τους ιδιοκτήτες των εστιατορίων. Κανένας δεν είδε ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον», επεσήμανε η φίλη του ζευγαριού.

Η ανάρτηση του γιου του 45χρονου που… ενόχλησε:

Για τρεις ανθρώπους που πολλές φορές είχαν βγει μαζί για καφέ ή ποτό, έκανε λόγο η φίλη του ζευγαριού για τον 45χρονο, τον μεγάλο του γιο και την Ντέσι Ιλίεβα.

«Ο γιος του 45χρονου γνώριζε για την σχέση του πατέρα του με την Ντέσι. Κάνανε και οι τρεις παρέα. Τους είχα δει που έβγαιναν είτε σε καφέ είτε σε μπαρ της περιοχής», επεσήμανε η φίλη του ζευγαριού η οποία παράλληλα περιέγραψε και μία ανάρτηση που είχε ανεβάσει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του 45χρονου που… ενόχλησε.

«Το παιδί δεν ξέρω αν γνώριζε για την εγκυμοσύνη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι αμέσως μετά την αυτοκτονία του πατέρα του έκανε μία ανάρτηση στο facebook που μας ενόχλησε λιγάκι. Δεν ήξερε για ποιον λόγο είχε αυτοκτονήσει ο πατέρας του και νόμιζε πως τον ανάγκασαν να κρεμαστεί, ότι κάποιος τον πίεσε.

Είχε αναρτήσει μία έκφραση του τύπου “σύντομα θα δούμε ποιος είναι πιο γρήγορος, εγώ ή οι σφαίρες μου”. Τότε είχα μιλήσει μαζί του και τον ρώτησα ποιον απειλεί. Μου είπε ότι δεν ήξερε για την εξαφάνιση την Ντέσι και τι είχε συμβεί με τον πατέρα του. Τότε του ζήτησα να κατεβάσει την ανάρτηση γιατί φοβήθηκαν οι γονείς της Ντέσι και την κατέβασε», υπογράμμισε σχετικά η φίλη του ζευγαριού.

Διαβάστε γιατί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους η Μελάνια Τραμπ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.