Εξαφάνιση 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα, εξελίξεις: “Είδα τον σύντροφο της να…” Ανατροπή [φωτο]

Ποιες οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα;

Σε θρίλερ εξελίσσεται μυστηριώδης εξαφάνιση της 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα από το Ρέθυμνο που χάθηκε στις 2 Μαΐου.

Την ώρα που οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, μία σοκαριστική μαρτυρία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, το βράδυ της Παρασκευής (18/5) ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, μάρτυρας επικοινώνησε με την εκπομπή και ανέφερε ότι την επίμαχη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα είδε τον σύντροφό της να οδηγεί το αυτοκίνητό του και τον χαιρέτισε.

Όπως ανέφερε ο μάρτυρας ήταν μεταξύ δύο και μισή με τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου όταν οδηγούσε στον επαρχιακό περιφερειακό δρόμο που συνδέει το χωριό Δρίμισκο με κατεύθυνση το χωριό Μουρνέ. Από εκεί ο δρόμος συνεχίζει στο χωριό Μυξόρουμα και καταλήγει στην πόλη του Ρεθύμνου.

Ο μάρτυρας τον συνάντησε σε ένα σημείο που βρίσκεται ψηλά στο βουνό και όχι προς τις παραλίες όπου αρχικά είχαν οδηγηθεί οι έρευνες ενώ ανέφερε επίσης ότι στο αμάξι ήταν μόνος του.

Υπενθυμίζεται ότι δυόμιση ώρες νωρίτερα, γύρω στις δώδεκα και μισή, κάτοικος της περιοχής είχε δει την Ντέσι Ιλίεβα και τον σύντροφο της μέσα στο αυτοκίνητο σε διακλάδωση που βρίσκεται σε άλλο σημείο και οδηγεί στις παραλίες νότια του χωριού Κεραμέ Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο αυτόχειρας προλάβαινε να φτάσει στο σημείο που τον είδε ενώ τόνισε πως σε εκείνη την περιοχή υπάρχουν πολλά μέρη που κάποιος θα μπορούσε να κρύψει ένα πτώμα.

«Υπάρχουν γκρεμνά, ποτάμια, τρύπες ό,τι θέλετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ποιος είναι ο 17χρονος Έλληνας Δημήτρης Παγουρτζής που σκόρπισε τον θάνατο στο Τέξας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.