Θρίλερ με εξαφάνιση 37χρονης εγκύου Ντεσισλάβα Ιλίεβα, Ρέθυμνο: Ποια είναι, τι είπε πριν εξαφανιστεί

Ποια η 37χρονη έγκυος Ντεσισλάβα Ιλίεβα που εξαφανίστηκε στην Κρήτη;

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό 37χρονης εγκύου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Μαΐου στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, η οποία εξέδωσε Silver Alert, πρόκειται για την ILIEVA DESISLAVA, βουλγαρικής καταγωγής.

Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60 μέτρα και κανοικό βάρος.

Συμφωνα με την ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, συμμετέχουν σήμερα, Παρασκευή (11/05/2018) στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

«Πάω μία βόλτα στα Χανιά»

Ήταν 2 Μαίου όταν η γυναίκα, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, μίλησε με τη μητέρα της που ζει στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με το ekriti, της είχε πει πως θα πήγαινε μία βόλτα με το σύντροφό της στα Χανιά.

Έκτοτε κάθε φορά που η μητέρα της την καλούσε στο τηλέφωνο, αυτό δείχνει πως είναι απενεργοποιημένο.

Το γεγονός μάλιστα, ότι η 37χρονη Ντεσισλάβα Ιλίεβα δεν πήγε για δουλειά στο εστιατόριο του Ρεθύμνου, στο οποίο εργαζόταν, ανάγκασε τη μητέρα της να έρθει στην Κρήτη και να ενημερώσει στην Αστυνομία, εκφράζοντας φόβους ότι της έχει συμβεί κάτι κακό, καθώς όπως αναφέρει η επικοινωνία τους ήταν πολύ συχνή.

Οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται στην αγροτική περιοχή, στο χωριό Κεραμές Αγίου Βασιλείου, στα νότια του νομού Ρεθύμνου, εκεί όπου εθεάθη τελευταία φορά.

Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη, με γκρεμούς και χαράδρες, δυσχαιρένοντας το έργο των Αρχών.

Άνδρες της ΕΜΑΚ με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, συμμετέχουν σήμερα στις έρευνες για τον εντοπισμό της 37χρονης εγκύου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τις 2 Μαίου, όταν και μίλησε τελευταία φορά με τη μητέρα της, που ζει στη Βουλγαρία, λέγοντάς της ότι θα πήγαινε μια βόλτα με τον σύντροφό της στα Χανιά.

Έκτοτε η μητέρα της, κάθε φορά που την καλούσε, έβρισκε το τηλέφωνο απενεργοποιημένο.

Το γεγονός μάλιστα, ότι η 37χρονη Ντεσισλάβα Ιλίεβα, δεν πήγε για δουλειά, στο εστιατόριο του Ρεθύμνου, στο οποίο εργαζόταν, ανάγκασε τη μητέρα της να έρθει στην Κρήτη και να ενημερώσει στην αστυνομία, εκφράζοντας φόβους ότι της έχει συμβεί κάτι κακό, καθώς η επικοινωνία τους ήταν πολύ συχνή.

Οι έρευνες των αρχών εστιάζονται στην αγροτική περιοχή, στο χωριό Κεραμές Αγίου Βασιλείου, στα νότια του νομού Ρεθύμνου, εκεί όπου εθεάθη τελευταία φορά. Η περιοχή είναι ιδιαίτερα δύσβατη, με γκρεμούς και χαράδρες, και οι μέχρι στιγμής προσπάθειες εντοπισμού της, απέβησαν άκαρπες.

Η αγωνία κορυφώνεται για την 37χρονη Ντεσισλάβα Ιλίεβα, η οποία διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.