Φρέντα Καρζή, Δολοφονία Μάνδρα: “Μίλησε με τον δολοφόνο. Όταν τη σκότωσε την κοίταζε…”

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 51χρονης Φρέντας Καρζή.

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ έξω από την πόρτα του σπιτιού της την πρώην σύζυγο γνωστού επιχειρηματία και παράγοντα του Ποδοσφαίρου, Φρέντα Καρζή, χθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Μάνδρας.

Η 51χρονη Φρέντα Καρζή, δέχθηκε δυο πυροβολισμούς στο κεφάλι την ώρα που ήταν έτοιμη να ανοίξει την πόρτα της μονοκατοικίας της στην οδό Πλαστήρα.

Η γυναίκα βρέθηκε μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της σε ύπτια θέση και το κεφάλι μέσα σε λίμνη αίματος από τις σφαίρες που είχε δεχθεί από το πιστόλι των 9 χιλιοστών, που κρατούσε ο δράστης της άγριας δολοφονίας.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, η 51χρονη Φρέντα Καρζή μαζί με επιστήθια φίλη της που διαμένει σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του θύματος, το βράδυ είχαν βγει για να διασκεδάσουν και λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Μάλιστα για την έξοδο τους χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο της φίλης της 51χρονης. Όταν επέστρεψαν το θύμα κατέβηκε από το αυτοκίνητο της φίλης της και μπήκε στην αυλή του σπιτιού της.

Εκεί φαίνεται πως είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην άτυχη γυναίκα ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος την πλησίασε την στιγμή που η γυναίκα ήταν έτοιμη να ανοίξει την πόρτα της οικίας της.

Από την εξερεύνηση του χώρου αλλά και την θέση που βρέθηκε το άψυχο κορμί της άτυχης Φρέντας Καρζή, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως ο δράστης φαίνεται να συνομίλησε με την 51χρονη και στην συνέχεια, σχεδόν εξ επαφής και ενώ την κοιτούσε, την πυροβόλησε δυο φορές με το όπλο του στην δεξιά μετωπική χώρα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να σωριαστεί αιμόφυρτη στο κεφαλόσκαλο, με το κεφάλι της στο ύψος της πόρτας του σπιτιού.

Κοντά στο πτώμα δε βρέθηκε κάποια γυναικεία τσάντα, ενώ κινητό τηλέφωνο και κλειδιά, βρέθηκαν στις τσέπες του θύματος.

Το γεγονός αυτό κάνει τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας που ερευνούν το έγκλημα να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, δράστης και θύμα να γνωρίζονταν και μάλιστα λίγα λεπτά πριν την δολοφονία να είχαν και συνομιλία.

Διαβάστε πώς εμπλέκεται ο σύζυγος της Φρειδερίκης Καρζή στη δολοφονία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.