Φρειδερίκη Καρζή, Μάνδρα: Ποια στοιχεία δείχνουν πληρωμένο δολοφόνο. Τι αποκάλυψε φίλη της [video]

Ποια στοιχεία δείχνουν ότι η Φρειδερίκη Καρζή δολοφονήθηκε από πληρωμένο δολοφόνο στη Μάνδρα;

Επαγγελματίας εκτελεστής, πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, εκτιμούν οι Αρχές ότι ήταν αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε χθες τα ξημερώματα την 51χρονη Φρειδερίκη Κραζή στη Μάνδρα.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν μάλιστα ως ένα από τα σενάρια ο δράστης να ήθελε να παρουσιάσει τη δολοφονία ως ληστεία και αυτό γιατί όσο και αν ερεύνησαν, δεν κατάφεραν, μέχρι σήμερα, να εντοπίσουν την τσάντα της Φρειδερίκη Καρζή.

Η 51χρονη Φρειδερίκη Καρζή μόλις είχε επιστρέψει από βραδινή έξοδο με μία φίλη της και άρα θα έπρεπε να είχε μαζί της την τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα. Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο το κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά της, δίπλα στο πτώμα της.

Επίσης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής ήταν τοκάρεφ και είχε πυροβολήσει τη Φρειδερίκη Καρζή δύο φορές στο πρόσωπο και συγκεκριμένα μία δίπλα στο στόμα και μία δίπλα στο μάτι.

Ο κύκλος των καταθέσεων θα ανοίξει πάρα πολύ τις επόμενες ημέρες, καθώς τα μέχρι τώρα στοιχεία οδηγούν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι πίσω από τη δολοφονία στη Μάνδρα βρίσκεται ένα πρόσωπο, το οποίο έτρεφε αισθήματα μίσους για την 51χρονη γυναίκα.

«… Δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση να πρόκειται ακόμη και για μία άλλη γυναίκα. Είναι, πάντως, πολύ νωρίς ακόμη για να ξεκαθαρίσουμε με τι έχουμε να κάνουμε και σίγουρα θα βοηθηθούμε αρκετά από την έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του θύματος», έλεγε χαρακτηριστικά στο CNN Greece στέλεχος της ΕΛΑΣ.

Η γυναίκα, που ήταν μαζί με την 51χρονη Φρειδερίκη Καρζή το βράδυ της δολοφονίας, είναι επιστήθια φίλη της και όταν ηρεμήσει – καθώς παραμένει πολύ σοκαρισμένη από την εγκληματική ενέργεια – οι αστυνομικοί θα ζητήσουν να τους βοηθήσει και να θυμηθεί αν ποτέ το θύμα της είχε εκμυστηρευτεί ότι είχε δεχθεί απειλή και από ποιόν.

Ακόμη, ξεκίνησαν να καταθέτουν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον της 51χρονης στη Μάνδρα, όμως, αν χρειαστεί, θα κληθούν και σε δεύτερη κατάθεση.

Τι αποκάλυψε η φίλη της Φρειδερίκης Καρζή;

Συγκλονίζει η φίλη της 51χρονης Φρειδερίκης Καρζή που βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έξω από το σπίτι της στη Μάνδρα. Η άτυχη γυναίκα ήταν πρώην σύζυγος επιχειρηματία, ο οποίος υπήρξε και πρόεδρος της ΠΑΕ Τρικάλων.

“Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια, μένω ακριβώς δίπλα της. Ήταν πολύ καλή μου φίλη. Ήταν μία εξαιρετική γυναίκα, ήταν κυρία, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα στη γειτονιά της, ούτε είχαν ακουστεί ποτέ κακές κουβέντες” είπε μιλώντας στο Epsilon η κ. Ευαγγελία, και πρόσθεσε:

“Ακούστηκαν το πρωί πυροβολισμοί αλλά δεν πήγε το μυαλό μας, κανείς δεν έδωσε σημασία γιατί είναι συνηθισμένο… Ήταν αφοσιωμένη στα παιδιά της, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ήταν τόσο χαρούμενη, είχε το εγγονάκι της, τον Αύγουστο θα είχαμε τον γάμο του παιδιού της. Της έκοψαν το νήμα της ζωής της. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι εδώ στην περιοχή”.

“Αντίκρισα μία λίμνη αίματος. Η γυναίκα ήταν ανάσκελα με τα μάτια ανοιχτά και το κινητό στο χέρι. Τα έχασα όταν την είδα. Την γνώριζα, ήταν πολύ καλή κοπέλα. Δεν γνωρίζω εάν είχε προστριβές με κάποιον, ήταν μία εξαίρετη κυρία, μιλούσε σε όλους, ήταν κοινωνικός άνθρωπος. Από ότι ξέρω, οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγο της ήταν καλές. H κοπέλα δεν εργαζόταν και νομίζω ότι την βοηθούσε” σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ευάγγελος Χριστοφής, κάτοικος της περιοχής.

Δείτε το βίντεο από το Epsilon:

Δείτε ποιος είναι ο διάσημος επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς και πώς εμπλέκεται στην δολοφονία της Φρειδερίκης Καρζή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.