Αποκαλύψεις για Φρειδερίκη Καρζή, Μάνδρα: Φονικό όπλο, μαφιόζικη εκτέλεση, ύποπτος χωρισμός

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Φρειδερίκης Καρζή στη Μάνδρα;

Δύο κάλυκες από Tocarev 7,62mm βρέθηκαν στο σημείο της εκτέλεσης της 51χρονης Φρειδερίκης Καρζή, πρώην συζύγου παράγοντα του ποδοσφαίρου.

Οι λεπτομέρειες από τις καταθέσεις των ανθρώπων του περιβάλλοντος του θύματος έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών να λύσουν το γρίφο της άγριας δολοφονίας.

Ποιοι και γιατί ήθελαν την 51χρονη Φρειδερίκη Καρζή, μητέρα δύο παιδιών, νεκρή; Γιατί έστησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης καρτέρι έξω από το σπίτι της οδού Μακεδονομάχων και με δύο σφαίρες της πήραν τη ζωή; Ο δράστης ή οι δράστες εκτέλεσαν κάποια εντολή ή το κίνητρο ήταν άλλο;

Οι πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα τη στιγμή της επίθεσης, γύρω στις 6 το πρωί, επέστρεφε στο σπίτι της. Είχε βγει με μια φίλη της, η οποία την άφησε στο σπίτι της και στη συνέχεια επέστρεψε στο δικό της.

Όμως οι εκτελεστές που παραμόνευαν στο σκοτάδι σήκωσαν το Tocarev και πυροβόλησαν δύο φορές.

Τη γυναίκα εντόπισαν τα ξημερώματα περαστικοί, οι οποίοι άμεσα ενημέρωσαν την Αστυνομία. Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες οι οποίοι έχουν οδηγηθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω εξέταση ενώ από τα γραφεία του Ανθρωποκτονιών έχουν κληθεί για κατάθεση πρόσωπα του περιβάλλοντος της προκειμένου οι αρχές να έχουν εικόνα για τη ζωή της Φρειδερίκης Καρζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Φρειδερίκη Καρζή ήταν ένα άτομο που ζούσε ήσυχα, μια φυσιολογική ζωή χωρίς να προκαλεί.

Μάλιστα, ο πρώην σύζυγός της μιλώντας είπε ότι αν και χώρισαν πριν 17 χρόνια, εντούτοις είχαν άριστες σχέσεις ενώ η πρώην σύζυγος του δεν εργαζόταν καθώς η φροντίδα των δύο γιων της αποτελούσε προτεραιότητα στη ζωή της.

Πληροφορίες από άτομα του περιβάλλοντος της λένε ότι κάποια στιγμή στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα με μια σχέση.

Έναν άνθρωπο από την Τρίπολη με τον οποίο αν και είχαν χωρίσει εκείνος επέμενε να έρχεται σε επαφή μαζί της, παρόλο που η ίδια του είχε ξεκαθαρίσει πως η επιθυμία της ήταν να διακόψουν οριστικά.

Μάλιστα, λένε ότι την ενοχλούσε με δώρα και τηλεφωνήματα με αποτέλεσμα η γυναίκα μαζί με μια φίλη της να προσφύγουν στην Εισαγγελία για να του κάνουν συστάσεις.

Αυτή η σχέση έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών και οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν αν έχει οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία ή πρόκειται για κάποιο άσχετο γεγονός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.