Game of love: Κλίκες, ραντεβού, καβγάς “Κασιδιάρη-Κανέλλη”, διπλή ψηφοφορία στη τελετή αποκάλυψης [φωτο]

Τι θα δούμε σήμερα στο Game of love;

ετά την πρώτη «ατυχή» τελετή αποκάλυψης στο Game of Love, έρχεται η δεύτερη και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα και να μαντέψουν σωστά αυτή τη φορά.

Μετά από ανακοίνωση αποστολής στο πρωινό του Game of love, ο Παναγιώτης Παρούσος επιλέγει τη Νάνσυ για μία ημέρα σε σουίτα του ξενοδοχείου. Τους βλέπουμε να προσπαθούν να μάθουν περισσότερα ο ένας για τον άλλον και να «ψαρέψουν» τι σκέφτονται, δεδομένου ότι πλησιάζει η ψηφοφορία του Game of love.

Η Στεφανία επιλέγει τον Γιάννη για το ραντεβού της και η εμπειρία την αποζημιώνει, καθώς ο Γιάννης την κάνει να νιώθει πολύ άνετα.

Πηγαδάκια έχουν στηθεί στο Game of love με αφορμή τη σημερινή τελετή αποκάλυψης. Παρακολουθούμε τον Δημήτρη, τον Βασίλη, τη Μαρίνα και τη Βίβιαν να συζητάνε σχετικά με την ψηφοφορία. Ο Βασίλης υποστηρίζει ότι ο Γιάννης κινεί τα νήματα και δημιουργεί κλίκες…

Στέλλα, Αγγελική, Μάνος και Σωτήρης συζητάνε για το ίδιο ακριβώς θέμα, κάνοντας εικασίες για τα ζευγάρια αλλά και για τους singles που πιστεύουν ότι έχουν ανακαλύψει.

Η τελευταία παρέα αποτελείται από τον Παναγιώτη Μητσάκο, τη Μικαέλα, και την Άννυ. Η αγωνία της ψηφοφορίας είναι εμφανής σε όλους και σε μια μελαγχολική βόλτα που κάνουν προς τη θάλασσα συζητάνε για όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι.

Και μέσα σε όλα αυτά, έντονος καβγάς ξεσπά μεταξύ του Σωτήρη και της Βίβιαν, καθώς ενώ όλοι βρίσκονται στην τραπεζαρία η Βίβιαν του πετάει ένα ποτήρι με νερό όπως είχε ρίξει ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Λιάνα Κανέλλη.

Και η ώρα για την τελετή αποκάλυψης φτάνει… Διπλή ψηφοφορία για πρώτη φορά στο Game of Love, για singles και για ζευγάρια.

Θα καταφέρουν οι παίκτες να μαντέψουν σωστά αυτή τη φορά και να αποκαλύψουν τις πραγματικές ταυτότητες των υποψήφιων προς αποχώρηση;

Η συνέχεια, στο Game of Love, σήμερα, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Διαβάστε ποιος είναι ο ζάμπλουτος Γιάννης Λεβεντάκης από το Game of Love.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.