Game of Love: Τι αποφάσισε το ΕΣΡ για κόψιμο. Νέα καυτά πλάνα που προκαλούν [φωτο]

Τι αποφάσισε το ΕΣΡ για κόψιμο του Game of Love;

Στο κτίριο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) βρέθηκε το πρωί της Τρίτης εκπρόσωπος του νομικού τμήματος του ANT1, προκειμένου να περάσει από ακρόαση για το θέμα του «Game of love».

Αφορμή για την εξέλιξη αυτή είναι η σωρεία καταγγελιών από 150 τηλεθεατές.

Τα μέλη του ΕΣΡ ζήτησαν να κατατεθεί υπόμνημα, προκειμένου να εξετάσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν το αν τηρείται η απαιτούμενη ποιότητα, αλλά και η κατάλληλη σήμανση και ώρα προβολής του πρότζεκτ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός υποστήριξε πως είναι ένα «παιχνίδι παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης, το οποίο φέρει την αυστηρή σήμανση «απαραίτητη η γονική συναίνεση». Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως υπήρξαν διορθωτικές αλλαγές σχετικά με την «ποιότητα του προγράμματος».

Ο Ant1 καλείται να υποβάλει υπόμνημα στις 29 Μαΐου και τότε το ΕΣΡ θα λάβει την απόφασή του. Ως τότε το ριάλιτι σχέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου θα συνεχίσει να προβάλλεται.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, έχει διατάξει την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού αλλά και των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχουν την αρμοδιότητα για την επίβλεψη τηλεοπτικών προγραμμάτων.

Ο εισαγγελικός λειτουργός, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν από την πλευρά των υπευθύνων του ANT1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων. Θα πρέπει να ελέγξει, επίσης, και αν στην υπόθεση του επίμαχου παιχνιδιού προκύπτουν στοιχεία σε βάρος των αρμοδίων του ΕΣΡ για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος.
Να σημειωθεί πως το «Game of love» έχει ήδη έχει κοπεί από τον ANT1 Κύπρου, έπειτα από απόφαση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρο.

Η είδηση της ημέρας είναι πως εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν και οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΙ, καθώς, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Μορώνης, υπάρχουν καταγγελίες και για το Power of Love.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα διαβάζαμε δεξιά και αριστερά ότι το ΕΣΡ είναι αποφασισμένο να επέμβει και να βάλει μια τάξη στο πολυσυζητημένο Game of Love. Η αγωνία των μερακλήδων του reality μετά από αυτό χτύπησε κόκκινο…

Ευτυχώς για την εκπαιδευτική τηλεόραση του ΑΝΤ1 η απειλή του ΕΣΡ δεν πτόησε καθόλου τους υπεύθυνους της εκπομπής, οι οποίοι συνέχισαν να μοιράζουν πόνο και πλάνα που θα έκαναν μέχρι και τον μεγάλο Μπόκολη να κοκκινίσει…

Και σήμερα οι τηλεθεατές του… ντοκιμαντέρ είχαν την ευκαιρία να δουν όμορφες καθημερινές ιστορίες (παίκτρια η οποία έπιασε τον φίλο της με άλλη, μπούκαρε στην κρεβατοκάμαρα τρίτου για να τον εκδικηθεί), αλλά και όμορφα και σεμνά πλάνα κατατρεγμένων κοριτσόπουλων, που ή έβαλαν κάτι ελαφρύ και βγήκαν ή από τη βιασύνη τους έβαλαν μόνο το άρωμά τους.

Αν έχετε ακόμα αμφιβολίες δείτε τα φωτογραφικά ντοκουμέντα και θα πειστείτε:




ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.