Πέθανε ο 32χρονος Γιάννης Ζυγοροδήμος: Έφυγε από… Θρήνος-οργή στον εργατικό κόσμο [σκληρές φωτο]

Από τι πέθανε ο 32χρονος Γιάννης Ζυγοροδήμος;

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ατύχημα που είχε σημειωθεί την περασμένη Δευτέρα (21/05) σε εργοστάσιο έξω από τη Λάρισα με τον 32χρονο Γιάννη Ζυγοροδήμο.

Ο 32χρονος Γιάννης Ζυγοροδήμος, ο οποίος είχε τραυματιστεί βαρύτατα κατά τη διάρκεια εργασιών σε εργοστάσιο προκατασκευών, το οποίο βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα, άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύονταν.

Ο Γιάννης Ζυγοροδήμος είχε ακρωτηριαστεί στα δύο του πόδια, ενώ οι γιατροί με συνεχείς επεμβάσεις και μεταγγίσεις αίματος προσπαθούσαν να πετύχουν το ακατόρθωτο, να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τραγική φιγούρα η σύντροφός του με την οποία είχαν αποκτήσει προ μηνών ένα αγοράκι ενώ τον ερχόμενο Αύγουστο προγραμμάτιζαν το γάμο τους.

Ο 32χρονος Γιάννης Ζυγοροδήμος, εργάζονταν μόλις λίγους μήνες στο εργοστάσιο στο 4ο χιλιόμετρο Λάρισας – Συκουρίου.

Πλήθος εργατικού κόσμου και εργατικών σωματείων από όλη την Ελλάδα εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Ζυγοροδήμου ενώ δεν διστάζουν να εκφράσουν και την οργή τους για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη στο θανατηφόρο ατύχημα.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στη γενέτειρά του, τους Γόννους.

Διαβάστε ποιος πασίγνωστος επιχειρηματίας αυτοκτόνησε στην Εκάλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.