Λαϊκό νοσοκομείο: Συνελήφθη η εξαφανισμένη γιατρός. Πού βρέθηκε, ποιο το τραγικό λάθος, κατηγορείται για…

Πού βρέθηκε η εξαφανισμένη γιατρός από το Λαϊκό νοσοκομείο;

Συνελήφθη πριν λίγη ώρα η γιατρός του Λαϊκού νοσοκομείου, η οποία είχε εξαφανιστεί μετά την εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Η γιατρός συνελήφθη στο σπίτι της στην περιοχή του Παγκρατίου, στο οποίο είχε επιστρέψει θεωρώντας ότι δεν θα ψάξει ξανά η αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η γιατρός είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες, μαζί με το σύζυγό της, μετά τις πρώτες συλλήψεις για το κύκλωμα παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών και άλλων φαρμάκων.

Ο διοικητής του Λαϊκού νοσοκομείου, όπου υπηρετούσε, είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της στις 9 Μαΐου, όταν η γιατρός δεν εμφανίστηκε στην εργασία της. Η μητέρα της τον ενημέρωσε ότι είχε δηλώσει ήδη την εξαφάνισή της στο Α.Τ Παγκρατίου.

Η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε μετά από ένταλμα που έβγαλε η ανακρίτρια η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση. Στο διαμέρισμα της οδού Αλκιμάχου στο Παγκράτι, όπου συνελήφθη η 44χρονη γιατρός, βρέθηκαν εκατοντάδες σημειώσεις και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Το υλικό εξετάζεται με προσοχή από τους αστυνομικούς της οικονομικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνεται έρευνα στο ιατρείο που διατηρεί η 44χρονη στο κέντρο της Αθήνας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες κατ’ οίκον έρευνες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η γιατρός προχωρούσε σε παράνομες συνταγογραφήσεις για φάρμακα σε ασθενείς, που, όμως, δεν τα είχαν λάβει ποτέ. Μάλιστα στο ιατρείο της στο Λαϊκό Νοσοκομείο είχαν εντοπιστεί πάνω από 60 παράνομες συνταγογραφήσεις.

Δείτε ποιος είναι ο 80χρονος ιερέας Γεώργιος Κωνσταντάκος που βι@ζε την 11χρονη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.