Γιώργος Μαυρίδης, αποκάλυψη: Γιατί το ΑΧΕΠΑ αρνείται τη δωρεά από τα χρήματα του Nomads [φωτο]

Για ποιο λόγο το ΑΧΕΠΑ δεν δέχεται τα χρήματα από τη δωρεά του Γιώργου Μαυρίδη;

Κάθε λόγο να είναι απογοητευμένος έχει ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος βλέπει την κίνησή του να κάνει δωρεά στο ΑΧΕΠΑ τα χρήματα που κέρδισε από τη συμμετοχή του στο «Nomads», να μην έχει ανταπόκριση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Secret», η Παιδοογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, αδυνατεί να αξιοποιήσει τα 40.000 ευρώ που ο Γιώργος Μαυρίδης χάρισε στο νοσοκομείο για… γραφειοκρατικούς λόγους.

«Η τετράμηνη καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος που θα πραγματοποιηθεί η δωρεά. Το νοσοκομείο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμβάλλει στην ανακατασκευή της μονάδας», σχολίασε μεταξύ άλλων ο διοικητής και πρόεδρος του Δ.Σ του ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός, με το θέμα να μη σταματά εδώ αφού τα ερωτηματικά παραμένουν.

Ενώ το συνολικό έργο της ανακατασκευής της πτέρυγας έχει κοστολογηθεί από προηγούμενες μελέτες στα 140.000 ευρώ και ο Γιώργος Μαυρίδης μαζί με τον ΑΝΤ1 έχουν συμφωνήσει να καλύψουν ολόκληρο το κόστος (τόσο με τα χρήματα του παρουσιαστή από το «Nomads» όσο και με τους χορηγούς και το συνεργείο του καναλιού με επικεφαλής τον Σπύρο Σούλη, το οποίο είχε συμφωνηθεί να σπεύσει προκειμένου να μη χρειαστεί να πληρωθούν έξτρα χρήματα), σύμφωνα με τους ιθύνοντες του νοσοκομείου, το πράγμα «κολλάει».

Απογοήτευση για τον Γιώργο Μαυρίδη: Το ΑΧΕΠΑ «απορρίπτει» τη δωρεά του από τα χρήματα του «Nomads»

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ, το νοσοκομείο έθεσε βέτο στις προθέσεις του καναλιού -το οποίο θα ολοκλήρωνε το έργο πιο γρήγορα, με μικρότερο κόστος και θα κάλυπτε με την ανακαίνισή του μεγαλύτερο μέρος του νοσοκομείου-, με τους διοικούντες να υποστηρίζουν πως από τη στιγμή που πρόκειται για δημόσιο νοσοκομείο, δεν είναι δυνατόν να επέμβει ο ΑΝΤ1 και οι άνθρωποί του.

Ο ίδιος ο Γιώργος Μαυρίδης δεν έχει μέχρι στιγμής εκφραστεί δημόσια για τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο η απογοήτευσή του είναι τεράστια.

Διαβάστε με ποιους πιτσιρικάδες είχε σχέση η Νατάσα Καλογρίδη πριν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.