Αρρωστημένα βίτσια στην Κέρκυρα: 36χρονη στο κρεβάτι με 13χρονο και ο σύζυγος να…

Σοκ με το έκφυλο ζευγάρι στην Κέρκυρα.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τα αρρωστημένα βίτσια του 42χρονου Κερκυραίου, ο οποίος «φτιαχνόταν» παρακολουθώντας την 36χρονη σύζυγό του να αποπλανεί το 13χρονο γειτονόπουλό τους και μάλιστα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι – εκεί όπου μεγάλωναν τα ανήλικα παιδιά τους!

Το ζευγάρι με τις ασύδοτες ορέξεις, που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω λίγο προτού ολοκληρώσει τις ακόλαστες φαντασιώσεις του, θα περάσει σήμερα το κατώφλι του ανακριτή Κέρκυρας για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Την ίδια ώρα τα ανήλικα τέκνα τους αναμένεται να εξεταστούν από παιδοψυχιάτρους προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχουν πέσει θύματα σeξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς τους.

Το κουβάρι της απόλυτης φρίκης άρχισε να ξεδιπλώνεται όταν το 13χρονο αγόρι, που μετά το διαζύγιο των γονιών του ζούσε με τη μητέρα του, δίπλα στο σπίτι του ζευγαριού, της εκμυστηρεύτηκε ότι η 36χρονη και ο σύζυγός της είχαν επιχειρήσει να το προσεγγίσουν.

Εκείνη προσπάθησε να κρατήσει σε απόσταση το παιδί από τους δύο γείτονες, χωρίς ωστόσο να αναφέρει εξαρχής στις αστυνομικές Αρχές τις προτάσεις που δεχόταν ο γιος της.

Ομως το ανήλικο αγόρι είχε μπει για τα καλά στο ερωτικό στόχαστρο του 42χρονου και της 36χρονης. Το σατανικό ζευγάρι είχε δει στο πρόσωπό του ένα νέο σeξουαλικό «παιχνίδι» για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Στόχος της 36χρονης ήταν να πείσει το αγόρι να συνευρεθεί σeξουαλικά μαζί της προς τέρψιν του συζύγου της, στον οποίο άρεσε… να παίρνει μάτι το ανώμαλο θέαμα.

Παρά την πεισματική άρνηση του 13χρονου οι ακόλαστοι σύζυγοί επέμεναν, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να τον φέρουν στην κρεβατοκάμαρά τους, καθώς το παιδί τούς είχε γίνει εμμονή.

Οταν οι πιέσεις άρχισαν να εντείνονται, ο 13χρονος αποκάλυψε εκ νέου στη μητέρα του τις ανήθικες προτάσεις που δεχόταν και τότε εκείνη, μη έχοντας άλλον τρόπο να προστατεύσει τον γιο της, απευθύνθηκε στις Αρχές.

Σχέδιο

Οι αστυνομικοί κατέστρωσαν σχέδιο προκειμένου να πιάσουν επ’ αυτοφώρω τους δύο συζύγους, ενώ κομβικό ρόλο διαδραμάτισε και ο ίδιος ο ανήλικος, συμβάλλοντας καθοριστικά στη σύλληψη του ζευγαριού.

Ο 13χρονος, βάσει του σχεδίου, δέχτηκε να γίνει «δόλωμα» και, όταν το ακόλαστο ζευγάρι τού πρότεινε ξανά να συνευρεθεί σeξουαλικά μαζί του, εκείνος αποδέχτηκε την πρότασή του.

Το ραντεβού της φρίκης κλείστηκε στο σπίτι του ζεύγους και μόλις ο 13χρονος πέρασε το κατώφλι, η 36χρονη έκφυλη σύζυγος άρχισε να ερωτοτροπεί μαζί του, την ώρα που ο σύζυγός της καθόταν αναπαυτικά στην πολυθρόνα του και απολάμβανε το αρρωστημένο θέαμα.

Οι αστυνομικοί που είχαν περικυκλώσει το σπίτι και παρακολουθούσαν τις κινήσεις του ζευγαριού μόλις αντιλήφθηκαν ότι οι δύο γονείς δεν θα σταματούσαν παρά μόνο αν ολοκλήρωναν το αποτρόπαιο σeξουαλικό παιχνίδι τους, εισέβαλαν στο σπίτι και τους πέρασαν χειροπέδες.

Διαβάστε τι έκανε το ζευγάρι όταν τους έπιασε η Αστυνομία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.