Κύκλωμα κοκαΐνης, Κολωνάκι: Πασίγνωστος παρουσιαστής, ηθοποιοί, επιχειρηματίας στη δίκη. Έδιναν κόκα μέσα στο…

Ποια λαμπερά ονόματα στη δίκη για κοκαΐνη σε μαγαζί στο Κολωνάκι;

Ξεκινά σήμερα Παρασκευή η δίκη για την υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης σε γνωστό μαγαζί του Κολωνακίου.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι πασίγνωστοι ηθοποιοί, παρουσιαστές, μοντέλα, η σύζυγος εμπόρου όπλων αλλά και επιχειρηματίες που καλούνται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για βαρύτατες κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνκαι συγκεκριμένα κοκαΐνη σε μαγαζί στο Κολωνάκι.

Μάλιστα, κάποιοι από τους κατηγορούμενους για διακίνηση κοκαΐνης σε μαγαζί στο Κολωνάκι είναι αντιμέτωποι ακόμη και με το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ως χώρος διακίνησης κοκαΐνης ήταν γνωστό εστιατόριο – μπαρ στο Κολωνάκι.

Βασικός πρωταγωνιστής της υπόθεσης φέρεται ένας 53χρονος επιχειρηματίας ο οποίος ήταν ένας από τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού στο Κολωνάκι μαζί με έναν 41χρονο επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων, γνωστό παρουσιαστή, ηθοποιό αλλά και τον γιο της.

Από το Νοέμβριο του 2013 μέχρι το Σεπτέμβριο του 2015, σύμφωνα με το κατηγορητήριο:

«Εντός του καταστήματος στο Κολωνάκι στο οποίο είχαν καθημερινή παρουσία, πωλούνταν ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη στους θαμώνες, οι οποίοι κατέβαιναν στο χώρο της τουαλέτας, για να πραγματοποιήσουν τις εν λόγω συναλλαγές.

Αφού προηγουμένως είχαν κάνει τηλεφωνική κράτηση στο κατάστημα, χρησιμοποιώντας σχετικές κωδικές ονομασίες, όπως «κράτηση για ένα άτομο», «τραπέζι», «μπουκάλι»».

Άλλες φορές συνεργάτης του 53χρονου τοποθετουσε την κοκαΐνη στις ζαρντινιέρες στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος, απ’ όπου και γινόταν η παραλαβή.

Διαβάστε τι δήλωσε η Χριστίνα Παππά για κοκαΐνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.