Απαράδεκτος Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήκωσε την ποδάρα να δέσει κορδόνια μπροστά σε… [video]

ποια η απίστευτη κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ξεσήκωσε αντιδράσεις;

Η… τιμητική του ήταν χθες του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις φωτογραφίες που έρχονται με τον ίδιο πρωταγωνιστή να είναι μάλλον μια επικοινωνιακή φάρσα, παρά η πραγματικότητα.

Αφού ξέχασε το διαβατήριό του πηγαίνοντας προς την Τουρκία – και βεβαίως το «φόρτωσε» στη γυναίκα του- ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πιάστηκε» σε ένα ακόμα στιγμιότυπο που σίγουρα προκαλεί συζητήσεις.

Μετά την κατάθεση στεφάνων στην πλατεία του Φάρου στην Αλεξανδρούπολη, μπροστά στο άγαλμα της Δόμνας Βισβίζη και ενώ το τιμητικό άγημα στεκόταν ακόμα προσοχή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να ασχοληθεί με το κορδόνι του.

Και μάλιστα όχι με διακριτικό τρόπο, αλλά ανεβάζοντας το πόδι του πάνω σε πασαλάκι, ακριβώς μπροστά από φαντάρο που στεκόταν προσοχή.

Εκεί, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού έκανε μία σύντομη δήλωση στην κάμερα, κατούρησε τους καθωσπρεπισμούς σε δημόσια θέα, απλώνοντας αποφασιστικά το πόδι του πάνω σε ένα κολωνάκι, σε απόσταση αναπνοής από ένα άγημα που στεκόταν σε στάση προσοχής.

Από αυτή τη θέση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσκυψε και έδεσε περήφανα τα κορδόνια του, για να μπει λίγο αργότερα μπροστά του ένας δικός του άνθρωπος και να κρύψει αυτό το υπέροχο θέαμα.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα alexpoli.gr, το συγκεκριμένο πλάνο τραβήχτηκε εντελώς τυχαία καθώς ήταν η στιγμή μετά τις δηλώσεις, την ώρα που γινόταν τερματισμός της ζωντανής μετάδοσης.

Η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει την συγκεκριμένη κίνηση ασέβειας, ακριβώς μπροστά από το τιμητικό άγημα που στέκεται προσοχή, σχολιάζεται ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του πρώην στελέχους της ΝΔ Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος αναρτώντας τη σχετική φωτογραφία σχολίασε: «Δεν μπορεί! Είμαι βέβαιος ότι είναι φωτομοντάζ!».

Δεν μπορει!Ειμαι βεβαιος οτι ειναι φωτομονταζ!

Gepostet von Evangelos Antonaros am Montag, 14. Mai 2018

via GIPHY

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.