Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Γαβαλά

Τι συνέβη στον Λάκη Γαβαλά;

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια μίλησε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Ooh la la» και τη Σάσα Σταμάτη.

«Οικονομικά είμαι άσχημα ακόμα, αλλά ευτυχώς έχω φίλους από το εξωτερικό που μου διαθέτουν τα πάντα. Τις βίλες τους, τα σκάφη τους, τα αεροπλάνα τους. Και αυτά που δεν μπορούσα, ενώ δούλευα τόσα χρόνια, να τα γευτώ, τα γεύομαι τώρα» είπε ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς.

Όταν η παρουσιάστρια ρώτησε τον Λάκη Γαβαλά για τα ακριβά ρούχα που φοράει εκείνος απάντησε: «Καταρχήν είναι όλα του αρχείου μου. Εδώ φοράνε οι χαζομπλόγκερς ό,τι θέλουν δεν θα φοράω εγώ που είμαι icon;».

«Προχτές μου πήραν το σπίτι και θα μένω στο ενοίκιο από εδώ και πέρα. Το σπίτι στη Μύκονο νοικιάστηκε γιατί αυτό είναι ιδιοκτησία μου και δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία. Αν θέλουν οι Αρχές να το πάρουν, να το πάρουν εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Είναι σκληρό αυτό που μου έχει συμβεί. Δούλεψα πάρα πολύ στην Ελλάδα, επένδυσα πολλά χρήματα…

Θυμάμαι ότι και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έλεγαν “ποιος είναι αυτός ο τρελός;” και τελικά δεν κατάλαβαν τι εννοούσαν, μετά ήρθε ο Τσίπρας και μας αποτελείωσε», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς:

Διαβάστε ποιος ο απίστευτος καβγάς Καλογρίδη-Λυκουρέζου στο Κολωνάκι.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.