Λοΐζος Τζιωνής, δολοφονία Κύπρος: Ποιο αστρονομικό ποσό χρωστούσε σε ναρκέμπορους . Μπλεγμένος στην…

Ποιο αστρονομικό ποσό χρωστούσε σε ναρκέμπορους ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής από την Κύπρο;

Πίστευε ότι με τα 800.000 ευρώ που νόμιζε ότι περιείχε το χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου θα ξεχρέωνε τους εμπόρους ναρκωτικών που τον προμήθευαν και θα μπορούσε να ζει άνετα με άφθονες ουσίες και πολλή νυχτερινή διασκέδαση ο μακελάρης του ζευγαριού στον Στρόβολο της Κύπρου!

Η ιδέα ότι με αυτά τα χρήματα θα έλυνε όλα του τα προβλήματα είχε σφηνωθεί από χρόνια στο μυαλό του Λοΐζου Τζιωνή.

Είναι ενδεικτικό ότι ο ετεροθαλής αδελφός του δεν είχε κλείσει ούτε τα 17 του χρόνια όταν ο Λοΐζος Τζιωνής τον πήρε και τον πήγε έξω από το σπίτι, όπου του ζήτησε να τον βοηθήσει να μπουν από την πόρτα της κουζίνας με αντικλείδι που είχε, για να φτάσουν ως την κρύπτη του πατώματος όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και να αρπάξουν και τα χρυσαφικά που είχε το ζευγάρι!

Οπως είπε ο 23χρονος (σήμερα) Λευτέρης Σολωμού στην κατάθεσή του, που δημοσίευσε ο «Πολίτης», φοβήθηκε και δεν συζήτησαν ξανά το θέμα. Ομως αποδείχθηκε ότι ο 33χρονος δολοφόνος δεν το είχε ξεχάσει.

Ελεγε ότι μιλά με τον Θεό:

«Ο Λοΐζος Τζιωνής έκρουσε (κάηκε) από την πολλή κόκα!» είχε πει ανήσυχη η φίλη του σφαγέα στον αδελφό του, συμπληρώνοντας ότι της έλεγε πως μιλά με τον Θεό!

Δεν την άφηνε να πλησιάζει στο κλειστό παράθυρο του δωματίου τους, ενώ ο ίδιος ξυπνούσε κάθιδρος από εφιάλτες, το άνοιγε και κοιτούσε έξω.
Πριν από την εισβολή στο σπίτι, ο αδελφός του τον άκουσε να λέει ότι, αν χρειαζόταν, θα σκότωνε, και μάλιστα του έδωσε δύο μαχαίρια για να επιλέξει το δικό του. Το σοκαριστικό είναι ότι για να τους πείσει ότι θα σκότωνε πήρε το tablet της φίλης του για να φωτογραφίσει τα πτώματα και να τους τα δείξει!

Μετά το μακελειό, ο αδίστακτος δολοφόνος επέστρεψε στο σπίτι του και ρώτησε τους συνεργούς του «εάν αναγνωρίζουν τη μυρωδιά του αίματος».

Σχεδίαζε να επιστρέψει στο αιματοβαμμένο σπίτι για να ψάξει με την ησυχία του και, όσο ο ίδιος έτρωγε ατάραχος μούσμουλα και περιέγραφε πώς έσφαξε το ζευγάρι, ζήτησε από τη φίλη του να φτιάξει ένα… σάντουιτς για τον κλειδωμένο 15χρονο γιο των θυμάτων!

Δείτε την φωτογραφία της Ιβάνκας Τραμπ που προκαλεί παγκόσμιο σοκ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.