Εξελίξεις σοκ για δολοφονία 51χρονης, Μάνδρα: Ποιος ο πρώην σύζυγος. Την πυροβόλησαν στο κεφάλι [video]

Ποιος ο πρώην σύζυγος της 51χρονης που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα;

Πρώην 51χρονη γυναίκα επιχειρηματία και παράγοντα του ποδοσφαίρου είναι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στην αυλή του σπιτιού της στην Μάνδρα.

Η 51χρονη γυναίκα εντοπίστηκε το πρωί στην αυλή του σπιτιού της μέσα σε μια λίμνη αίματος στη Μάνδρα. Σύμφωνα με την αστυνομία φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το 51χρονο θύμα ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι μια άγρια δολοφονία, ενώ στο σημείο έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής δύο κάλυκες στη Μάνδρα.

Τα πρώτα στοιχεία για τη δολοφονία αναφέρουν ότι πρόκειται για μια γυναίκα 51 ετών από τη Μάνδρα.

Στο σημείο της δολοφονίας βρίσκεται τμήμα του ανθρωποκτονιών της ασφάλειας και ερευνούν το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να είχαν στήσει καρτέρι στο θύμα τους.

Γίνεται έρευνα στο εσωτερικό του σπιτιού και παίρνουν καταθέσεις από τους συγγενείς της 51χρονης από τη Μάνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το cnn, το θύμα ήταν χωρισμένο και ζούσε με τον έναν της γιο. Είχε επιστρέψει τα ξημερώματα από διασκέδαση με μία φίλη της, η οποία την άφησε στο σπίτι στη Μάνδρα και έφυγε.

Την 51χρονη βρήκε μία περαστική τα ξημερώματα την ώρα που περνούσε έξω από την μονοκατοικία που διέμενε και ειδοποίησε την αστυνομία.

https://www.youtube.com/watch?v=I9JBBHm44nU

Διαβάστε πώς δολοφόνησαν άγρια 51χρονη στη Μάνδρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.