Ντου στη βίλα Μπέη-Γιατζόγλου, Μύκονος: Καταγγελίες για παράνομες… Επ αυτοφώρω συλλήψεις

Σε τεντωμένο σκοινί συνεχίζει να βαδίζει η σχέση της Κατερίνας Γιατζόγλου και του πρώην συζύγου της Βαγγέλη Μπέη.

Ο «πόλεμος των Ρόουζ» αλά… ελληνικά -που περιελάμβανε ακόμα και καταγγελίες για… απαγωγή του γιου του ζευγαριού από τον πατέρα του- συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Το τελευταίο επεισόδιο γράφτηκε την Τετάρτη, όταν η γνωστή παρουσιάστρια έκανε καταγγελία για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη βίλα του επιχειρηματία και οι αστυνομικοί του Τμήματος Μυκόνου συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους εργάτες!

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τους αλλοδαπούς τη στιγμή που οι αστυνομικοί τούς περνούσαν χειροπέδες!

Συνήθως οι εργάτες των αυθαίρετων οικοδομών καταφέρνουν να ξεγλιστρούν, καθώς προλαβαίνουν να τους ειδοποιήσουν τσιλιαδόροι.

Ομως αυτή τη φορά οι αστυνομικές Αρχές έδρασαν αστραπιαία και έπιασαν το παράνομο προσωπικό επί το έργον. Καθοριστικής σημασίας ήταν η βοήθεια της Κατερίνας Γιατζόγλου, η οποία ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της βίλας στους αστυνομικούς!

Η γνωστή παρουσιάστρια που μεσουράνησε στην τηλεόραση τη δεκαετία του ’90, είχε καταγγείλει πριν από έναν μήνα ότι μέσα στο παραθαλάσσιο σπίτι στα Χουλάκια (σ.σ.: του οποίου έχει την ψιλή κυριότητα) πραγματοποιούνταν παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σήκωσε και drone

Μετά την καταγγελία, ένα περιπολικό έφτασε στη βίλα, όμως οι εργάτες πρόλαβαν να διαφύγουν. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί φωτογράφισαν τα σημεία όπου πραγματοποιούνταν οι εργασίες, ενώ και η παρουσιάστρια χρησιμοποίησε το δικό της… drone (!) για να υπάρχουν λήψεις και από ψηλά!

Οταν τελείωσαν, η ξανθιά τηλεπερσόνα πήγε στην Κτηματική Υπηρεσία και υπέβαλε νέα καταγγελία σε βάρος του πρώην συζύγου της.

Οι αστυνομικοί συνέχισαν να παρακολουθούν διακριτικά όσα συνέβαιναν στο πολυτελές παραθαλάσσιο σπίτι και την Τετάρτη πραγματοποίησαν έφοδο, ενώ στο νησί βρισκόταν συμπτωματικά και κλιμάκιο από την Πολεοδομία της Σύρου.

Tο πλινθόκτιστο σπίτι στα Χουλάκια ανήκε αρχικά στον σχεδιαστή Γιάννη Γαλάτη, αλλά το 2000 αγοράστηκε από την εταιρία του Βαγγέλη Μπέη.

Εναν χρόνο μετά, φαίνεται ότι πουλήθηκε στην Κατερίνα Γιατζόγλου η οποία εμφανιζόταν ως κάτοχος του 50%, με το υπόλοιπο 50% να είναι στο όνομα του μικρότερου γιου της.

Επί δέκα χρόνια το ζευγάρι βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη, ώσπου τελικά ο Αρειος Πάγος αποφάσισε η ιδιοκτησία του σπιτιού να περάσει στον Βαγγέλη Μπέη και η ψιλή κυριότητα στην Κατερίνα Γιατζόγλου, πράγμα που την καθιστά εξίσου υπεύθυνη σε περίπτωση που εντοπιστούν αυθαιρεσίες σε αυτό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.