Κράξιμο σε Μπουτάρη: Γιατί τον ξυλοκόπησαν. Βίντεο φωτιά για Δήμαρχο “Χeστηκα για του Έλληνες που…” [video]

Ποιο το βίντεο που καίει τον Μπουτάρη;

Δύο συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό σε βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 20 και 36 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τις φωτογραφίες και τα βίντεο της επίθεσης και τη Δευτέρα θα οδηγηθούν στον Εισαγγέλεα.

Πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν ότι ο 20χρονος, με καταγωγή από τον Πόντο, παραδέχτηκε ότι επιτέθηκε στον Γιάννη Μπουτάρη.

«Θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία ο Μπουτάρης και άρχισα να τον χτυπάω», φέρεται να είπε.

Ο 36χρονος είναι Έλληνας από τη Γεωργία και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές. Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη οκτώ άτομα τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Τι είχε πει όμως ο Μπουτάρη για τους Έλληνες; Ποιο το βίντεο που τον καίει;

Πριν από ένα χρόνο περίπου ο… δήμαρχος Θεσσαλονικέων, Γιάννης Μπουτάρης, έδωσε μία συνέντευξη στα πλάισια της εκδήλωσης Concordia Summit, που έγινε στην Αθήνα λέει:

Αφού μίλησε για την ελληνική πολιτική, το σχέδιό του για την προώθηση της Θεσσαλονίκης και τα ταμπού της ελληνικής κοινωνίας αποθέωσε τον Κεμάλ Ατατούρκ για τις μεταρρυθμίσεις που έκανε στην Τουρκία (προφανώς συμπεριλαμβάνονται οι σφαγές και το ξερίζωμα των Ελλήνων από την Μικρά Ασία, τον Πόντο και την Κωνσταντινούπολη)

Ανέλυσε το σχέδιο του για να προσκαλέσει τούρκους τουρίστες στην Σαλινίκη (Θεσσαλονίκη) αφού και εμείς πάμε στην Ιστανμπούλ, έτσι απεκάλεσε την Κωνσταντινούπολη ο κύριος δήμαρχος Μπουτάρης και κατέληξε «Χέστηκα εάν σκότωσε ο Κεμάλ Έλληνες ή όχι»…… όπως είδατε και στο βίντεο.

Διαβάστε ποια η κατάσταση υγείας του Μπουτάρη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.