Νάνσυ Πίττα – Παναγιώτης Παρούσος, Game of Love: Σ@ξ στο πρώτο επεισόδιο. Ξεφτίλα

Ποιο το σοκαριστικό σκηνικό με 24χρονη Νάνσυ Πίττα και 28χρονο Παναγιώτη Παρούσο στο Game of Love;

Γυναίκες και άντρες έτοιμοι για όλα στο Game of Love που βάζει… μπουρλότο στην ελληνική τηλεόραση! Ειδικά από ότι θα δούμε παρακάτω με την Νάνσυ Πίττα και τον Παναγιώτη Παρούσο.

Τώρα, λοιπόν, υπάρχουν τις σχετικές αποδείξεις. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που διέρρευσαν πριν ακόμη από την πρεμιέρα του show δείχνουν καθαρά κάποιους από τους συμμετέχοντες συγκεκριμένα την Νάνσυ Πίττα και τον Παναγιώτη Παρούσο, σε ερ@τικές περιπτύξεις!

Η 24χρονη απόφοιτη της Γεωπονικής Σχολής Νάνσυ Πίττα, φιλόδοξη παίκτρια στο Game of Love, απαθανατίστηκε από την κάμερα στα παρασκήνια να έχει κ@βαλήσει 28χρονο Παναγιώτη Παρούσο, ο οποίος έχει σπουδάσει οικονομικά αλλά ασχολείται με τις επιχειρήσεις, το μόντελινγκ και τις δημόσιες σχέσεις.

Και οι δύο Νάνσυ ΠίτταΠαναγιώτης Παρούσος, πάντως, αυτή τη στιγμή φαίνεται να κάνουν Μάστερ στον έρ@τα ή, μάλλον, στο σ@ξ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το ξενοδοχείο στο Ναύπλιο όπου γίνονται τα γυρίσματα του «Game of Love» έχει μετατραπεί σε… ερ@τικό παράδεισο.

Mε τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν φλογερά φιλιά, αγκαλιές και τολμηρά χάδια στα πολυτελή δωμάτιά τους όπως η Νάνσυ Πίττα και ο Παναγιώτης Παρούσος, δίπλα στην πισίνα, αλλά και στην παραλία που απλώνεται μπροστά από τις εγκαταστάσεις του καταλύματος.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή από τα σκηνικά που θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00, όταν θα μεταδίδεται το νέο reality.

Σε αυτό συμμετέχουν τέσσερα ζευγάρια μεταξύ τους η Νάνσυ Πίττα και Παναγιώτης Παρούσος που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν κρυφό τον έρωτά τους και έξι singles με όρεξη για σ@ξ! Κοινός στόχος όλων είναι το έπαθλο των 30.000 ευρώ που θα κερδίσει μόνο ένας!

Στο πρώτο επεισόδιο ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος συστήνει στο κοινό τα τέσσερα ζευγάρια, τα οποία αποχωρίζονται μεταξύ τους κατά την είσοδό τους στο ξενοδοχείο και μοιράζονται έντονες στιγμές συγκίνησης.

Με ποιον θα κοιμηθούν

Αμέσως μετά αρχίζει το Game of Love με μια «κα@τή» κλήρωση. Συγκεκριμένα, τα κορίτσια ρίχνουν κλήρο για να δουν με ποιον άντρα θα κοιμηθούν στο ίδιο δωμάτιο.

Το σίγουρο είναι πως η πρώτη αποστολή αποπλάνησης που αναθέτει ο Χάρης Χριστόπουλος σε παίκτρια του reality στέφεται με επιτυχία.

Ο οικοδεσπότης του προκλητικού προγράμματος τη βάζει να «κλέψει» ένα φιλί στα χείλη από συμπαίκτη της κι εκείνη τα καταφέρνει με ευκολία.

Για τους περισσότερους όμως ο πάγος σπάει σχεδόν αμέσως και μπαίνουν στο ερ@τικό κλίμα του reality, όπως ήδη έκανε η Νάνσυ Πίττα με τον Παναγιώτη Παρούσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γαλλική βερσιόν του «Game of Love» οι καταστάσεις έφτασαν στα άκρα, αφού υπήρξαν ερωτικά παιχνίδια ακόμη και μεταξύ γυναικών, αλλά και σκηνές βίες που προήλθαν από εκρήξεις ζήλιας.

Δείτε τη φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις με τον Παναγιώτη Παρούσο γυμν@ να κάνει σeξ στο Game of Love

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.