Δύσκολες ώρες για τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη

Ποιο το συγκινητικό μήνυμα της Νίκης Λυμπεράκη για τον πατέρα της;

H δημοσιογράφος Nίκη Λυμπεράκη έχασε πρόσφατα τον πατέρα της.

Σήμερα, ένα μήνα μετά, του αφιερώνει στο λογαριασμό της στο Facebook ένα αποχαιρετιστήριο και συγκινητικό κείμενο για τον άνθρωπο που ήταν πάντα δίπλα της.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ:

«Συμπληρώστε τα στοιχεία του θανοντος, μου λέει και σκέφτομαι πως ο θανών είναι ο μπαμπάς μου, που ήταν ψηλός και όμορφος και γλυκός άνθρωπος. Και βλασφημος καμια φορά, με ιδιαίτερη προτίμηση τον Άγιο Σπυρίδωνα και τον Αη Μηνά.

Κι έφτιαχνε την καλύτερη μηλοπιτα και τα πιο ωραία ντολμαδακια- ειδικά κάθε φορά που προσπαθούσε να κόψει το τσιγάρο.

Ήταν ψαράς και κηπουρός και μελισσοκομος για το κέφι του. Κι ήταν λάτρης του ωραίου και της Λευκάδας (του ωραίου δηλαδή και παλι). Και του χρωστάω τα μάτια μου, μια φυσική δυσανεξία στην κακοτητα, τους οποίους καλούς μου τρόπους-εκεινος είναι… ηταν σαν να γεννήθηκε ευγενής- και το κενό στα μπροστινα μου δόντια.

Μα πάνω απ’όλα του χρωσταω ο, τι μ’έμαθε πως οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι να ζούμε ελεύθεροι. Στοιχεία θανοντος Παναγιώτης Λυμπερακης. Ωραίος τύπος, γλυκός πατέρας, καλός άνθρωπος.

Ένας μήνας αύριο χωρίς μπαμπά κι αυτές είναι οι πρώτες και πιθανότατα οι τελευταίες λέξεις που καταφέρνω να γράψω (αφού πρώτα ξεφτιλιστηκα μπροστά σε έναν γλυκυτατο υπάλληλο του Ειρηνοδικειου Νικαίας)».

Δείτε τι ανέβασε η Νίκη Λυμπεράκη:

Συμπληρώστε τα στοιχεία του θανοντος, μου λέει και σκέφτομαι πως ο θανών είναι ο μπαμπάς μου, που ήταν ψηλός και όμορφος…

Gepostet von Nicky Lyberaki am Freitag, 18. Mai 2018

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.