Ραγδαίες εξελίξεις για Ντέσι Ιλίεβα, Κρήτη: Τι είχε αγοράσει πριν εξαφανιστεί. Γιατί πιστεύουν ότι είναι νεκρή

Ποιες οι εξελίξεις για τη Ντέσι Ιλίεβα;

Σε θρίλερ δίχως τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου Ντέσι Ιλίεβα από την Κρήτη.

Εδώ και δυο εβδομάδες η Ντέσι Ιλίεβα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, ενώ οι αστυνομικοί θεωρούν πως η κοπέλα που διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Μιλώντας σε εκπομπή του Έψιλον, η Άντζελα, φίλη της 37χρονης Ντέσι Ιλίεβα αποκάλυψε πως η Ντέσι «δεν είχε σκοπό να εξαφανιστεί.

Η Ντέσι Ιλίεβα είχε αναλάβει μια δεύτερη δουλειά. Δεν περίμενε βοήθεια από τον σύντροφό της και δε ζητούσε τίποτα από εκείνον σχετικά με το μωρό που περίμενε.

Η Ντέσι Ιλίεβα σχεδίαζε να νοικιάσει ένα άλλο σπίτι μεγαλύτερο ώστε να έρθει η μητέρα της να βοηθήσει με το μωρό».«Είχε αγοράσει πράγματα.

Την τελευταία μέρα που είδα την Ντέσι Ιλίεβα, την 1η Μαΐου, είχε αγοράσει ύφασμα να ράψει σεντονάκια για το μωρό.Είχε αγοράσει πιπίλες, μπουκαλάκια, έλεγε πώς θα μεγαλώσει το μωρό, πως θα το πάει στο παιδικό», πρόσθεσε.

Η φίλη της Ντέσι Ιλίεβα αποκάλυψε επίσης ότι δεν ήθελε να είναι μαζί με τον σύντροφό της:

«Έλεγε ότι δε μπορούσε να τη βοηθήσει, ότι δε ζητούσε χρήματα από αυτόν και ότι δεν ήθελε το μωρό αλλά εκείνη δεν την ένοιαζε γιατί ήθελε το μωρό. Ήταν η μοναδική της ευκαιρία να γίνει μητέρα η Ντέσι Ιλίεβα. Ήθελε απλά να την αφήσει ήσυχη».

Διαβάστε πώς εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Ντέσι Ιλίεβα ο σύντροφός της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.