Εξελίξεις με Ντέσι, Ρέθυμνο: “Την πήγε ο φίλος της στο Δάσος και μετά…” Γιατί κρεμάστηκε ο σύντροφος

Ποιες οι εξελίξεις για εξαφάνιση της Ντέσι από το Ρέθυμνο;

Στενή φίλη της Ντέσι από το Ρέθυμνο και συμπατριώτισσα της, μίλησε στην κάμερα του Τούνελ. Την περιέγραψε σαν μια κοπέλα χαρούμενη και χαμογελαστή που κατά τη γνώμη της ερωτεύτηκε τον λάθος άνθρωπο.

Μια άλλη φίλη είπε στο «Τούνελ» πως η Ντέσι δεν ήταν ευχαριστημένη από τον σύντροφο της γιατί καβγάδιζαν συχνά. «Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της, της είπε ξεκάθαρα πως δεν ήθελε το μωρό. Εκείνη σκεφτόταν να το ρίξει και την παρακαλούσαμε να μη το κάνει αυτό. Ήταν κρίμα..», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις φίλες της Ντέσι από το Ρέθυμνο, ο σύντροφος της ήταν παντρεμένος και της έλεγε ψέματα πως είχε χωρίσει για να βρίσκεται διαρκώς μαζί της.

«Δεν είχε επιλογή η Ντέσι. Λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε έπρεπε να κρατήσει το παιδί , αλλιώς δεν θα είχε άλλη ευκαιρία να μείνει έγκυος. Βρισκόταν μπροστά σε σοβαρό δίλημμα», ανέφερε η στενή της φίλη.

«Ο σύντροφος της Ντέσι έκανε σαν παλαβός και προσπαθούσε να την πείσει να το ρίξει… Κάποια στιγμή τσακώθηκαν άγρια… Είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί για ιατρικές εξετάσεις.

Εκείνη δεν φάνηκε και την κάλεσα στο τηλέφωνο. Τότε μου είπε πως θα πήγαιναν για φαγητό κάπου έξω από το Ρέθυμνο. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε την επομένη. Το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε και δεν είχαμε ξανά νέα της.

Τις επόμενες μέρες που εγώ και άλλοι γνωστοί συναντήσαμε τον σύντροφο της και τον ρωτήσαμε που είναι η Ντέσι, εκείνος μας απάντησε πως έφυγε για τη Γερμανία…» . «Μου είπε ότι θα την πήγαινε στο δάσος λίγο έξω από το Ρέθυμνο…»

«Μια μέρα πριν εξαφανιστεί μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μου είπε πως είχε τσακωθεί με τον σύντροφο της και πως τον είχε διώξει γιατί της ζήτησε για πολλοστή φορά λεφτά. Όταν ξαναμιλήσαμε μου είπε πως θα πήγαιναν σε μια εξοχική ταβέρνα κοντά σε δάσος για φαγητό. Από τότε η Ντέσι εξαφανίστηκε».

Στην προσπάθεια της να μάθει νέα της φίλης της πήρε τηλέφωνο τον σύντροφο της που ήταν στο χωριό του, αλλά είχε κακό σήμα και δεν μπόρεσε να συνεννοηθεί. «Δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν έμαθα πως κρεμάστηκε ένα τέταρτο μετά από αυτό το τηλεφώνημα.

Τότε σκέφτηκα πως για να κάνει κάτι τέτοιο, προηγουμένως είχε κάνει κακό στην Ντέσι», είπε στο «Τούνελ» η φίλη της. Ο αδελφός της αγνοούμενης που από τη πρώτη στιγμή συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της, ανέφερε στην εκπομπή πως προσπάθησε να την πείσει να μείνει στην πατρίδα τους και να γεννήσει το μωρό της, αλλά δεν τα κατάφερε. Στην εκπομπή μίλησε και ο πρόεδρος της Βουλγαρικής Ένωσης Κρήτης.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω που βοηθάτε στις έρευνες γιατί κανείς δεν θα ασχολιόταν διαφορετικά με την εξαφάνιση της Ντέσι. Ανάλογες περιπτώσεις συμπατριωτών μας που έχουμε αντιμετωπίσει, δεν ερευνήθηκαν σωστά. Αρκέστηκαν να πουν πως απλώς κάποιος αυτοκτόνησε, ή πέθανε…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε πώς εξαφανίστηκε η Ντέσι από το Ρέθυμνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.