Αήθης επίθεση Ψωμιάδη, Καρατζαφέρη, Κρανιδιώτη σε Μπουτάρη: «Χολέρα, τρ@βέλι, ας πρόσεχε» – Πέφτουν οι μάσκες

Ποιες οι απαράδεκτες λεκτικές επιθέσεις από τους φανερά ακροδεξιούς πλέον Ψωμιάδη, Καρατζαφέρη, Κρανιδιώτη στον Μπουτάρη μετά την επίθεση φασιστοειδών εναντίον του;

Λεκτική επίθεση εξαπέλυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του Γιάννη Μπουτάρη, λίγο πριν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξυλοκοπηθεί άγρια, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

«Αυτός έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία… Αυτός! Αυτή η χολέρα, αυτό το τραβέλι το πολιτικό…» ακούγεται να λέει ο τέως Νομάρχης Θεσσαλονίκης, ενώ ο κόσμος γύρω του γιουχάρει.

Την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, καταδίκασε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, υπογραμμίζοντας πως «τον πολιτικό μου αντίπαλο προσωπικά τον θέλω όρθιο».

«Από την άλλη, έχετε αντιληφθεί πόσες φορές ο περίεργος αυτός τύπος έχει προσβάλλει όχι τον ποντιακό ελληνισμό αλλά την ίδια την κοινωνία, την ίδια την ιστορία του ελληνικού λαού. Άρα συγχωροχάρτι δεν υπάρχει», πρόσθεσε σε σημερινές δηλώσεις του ο κ. Ψωμιάδης.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναφορικά με τον άγριο ξυλοδαρμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κινήθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού έγραψε στο Facebook: «Οι προσκλήσεις του Μπουτάρη δεν έμειναν αναπάντητες. Οργή λαου στον απίθανο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Οι Πόντιοι αντέδρασαν. Ας πρόσεχε…».

Σχολιάζοντας όσα συνέβησαν, το απόγευμα του Σαββάτου ο Φαήλος Κρανιδιώτης, έγραψε στα social media:

«Έτσι είναι κυρ Μπουτάρη. Όταν προμοτάρεις το Gay Pride την ίδια μέρα με την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας, όταν κανείς μπαράζ φιλότουρκων δηλώσεων και χαριεντίζεσαι με τους Σκοπιανους και χλευάζεις τις συγκεντρώσεις για το όνομα και έχεις το θράσος να εμφανίζεσαι στις εκδηλώσεις των Ποντίων, κάποιο τεμέτερον θα βρεθεί να σε σαπακιάσει στις φάπες» έγραψε.

Και συνέχισε: « Άντε παραιτήσου, βάλε κι άλλα δέκα σκουλαρίκια, κάνε και τατουάζ στον απαυτό σου τον Κεμάλ και πήγαινε να τελευτήσεις τον βίο σου στην αφάνεια, να ξεβρωμίσει ο τόπος».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.