Ο γάμος της χρονιάς: Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι παντρεύεται υπό άκρα μυστικότητα [φωτο]

Ποιοι ετοιμάζουν τον γάμο τους υπό άκρα μυστικότητα;

Στην Αθήνα την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου θα γίνει ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Down Town, φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο γάμος θα γίνει διακριτικά στην Αθήνα με λίγους καλεσμένους.

«Ο Αντώνης Ρέμος δεν θέλει να προκαλέσει. Επίσης, δεν θα έκανε ποτέ τον γάμο του στη Μύκονο. Λατρεύει το νησί, αλλά δεν θέλει να πυροδοτήσει το ήδη αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα social media για τη σχέση του με τη Μύκονο. Επίσης, δεν του αρέσει να αιωρούνται φήμες για πράγματα που δεν ισχύουν.

Είναι τρομερά μυστικοπαθής όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και αντιδρά υπερβολικά στις ανακρίβειες. Και μία από αυτές είναι η παραφιλολογία του χλιδάτου γάμου», λέει φίλος του τραγουδιστή στο Down Town.

Να σημειωθεί πως ο γάμος θα είναι κρυφός μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί στους καλεσμένους μία εβδομάδα πριν.

«Είναι μια τακτική που έκαναν και στη βάφτιση της κόρης τους, Ελένης και απέδωσε», λέει φίλη τους.

Οσο για το που θα γίνει ο γάμος, το μόνο γνωστό είναι πως θα γίνει σε εκκλησία των νοτίων προαστίων και θα είναι θρησκευτικός, καθώς η Υβόννη Μπόσνιακ έχει βαφτιστεί χριστιανή σε μεγάλη ηλικία και στην εκκλησία ο παπάς θα την αποκαλέσει με το χριστιανικό της όνομα, Μαρία – Νεφέλη, ενώ παράνυφος θα είναι η κόρη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρόσβαση θα είναι δύσκολη για τους φωτογράφους και οι πληροφορίες που θα βγουν στα media θα είναι πολύ αυστηρά ελεγχόμενες για το ζευγάρι.

Οσο για το νυφικό που θα φορέσει η σχεδιάστρια, τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς κάποιοι λένε πως θα το σχεδιάσει η ίδια η Υβόννη Μπόσνιακ, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι θα το σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη.

Κουμπάρα θα είναι σίγουρα η Μαρία Μπεκατώρου, ενώ ακούγονται και τα ονόματα του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και του Γιάννη Παπαθεοχάρη, στου οποίου τα νυχτερινά κέντρα εμφανίζεται ο Αντώνης τα τελευταία 15 χρόνια.

Διαβάστε γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος δέχθηκε τραμπούκικη επίθεση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.