Σία Κοσιώνη: Πώς υποστήριξε την Φώφη Γεννηματά. Εξοργιστική ανάρτηση κατά του σeξιστή Συριζαίου [φωτο]

Πώς υποστήριξε η Σία Κοσιώνη την Φώφη Γεννηματά;

Απάντηση στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που χρησιμοποίησε σeξιστικούς χαρακτηρισμούς και επιτέθηκε στην επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ., Φώφη Γεννηματά, έδωσε η Σία Κοσιώνη.

Οπως αναφέρει μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη: «Επειδή δεν κάνει να γράψω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, τουλάχιστον, ας μας κάνει τη χάρη αυτό το «είδος» να μην κορνάρει όταν βάζουμε μάσκαρα στο αυτοκίνητο».

Αναλυτικά η ανάρτησή της δημοσιογράφου Σία Κοσιώνη:

«Με αφορμή την «γενναιόδωρη» ανάρτηση για την εμφάνιση της Φώφης Γεννηματά: Μπορεί να μην αρέσει το μακιγιάζ σου. Μπορεί πράγματι να μην έχεις βαφτεί καλά. Μπορεί να μην έχεις προλάβει να βαφτείς ή απλώς να μην γουστάρεις.

Όπως και νά’ χει, πάντα διατρέχεις τον κίνδυνο να υποστείς ένα φθηνό σχόλιο από κάποιον -προφανώς Mr Perfect, που, επίσης προφανώς, περιτριγυρίζεται στη ζωή του μόνο από μοντέλα εξώφυλλων. Επειδή δεν κάνει να γράψω αυτό που πραγματικά σκέφτομαι, τουλάχιστον, ας μας κάνει τη χάρη αυτό το «είδος» να μην κορνάρει όταν βάζουμε μάσκαρα στο αυτοκίνητο. Ευχαριστώ» ανέφερε η Σία Κοσιώνη.

Διαβάστε ποιος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει ως εργάτης στη Γερμανία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.