Σκλαβενίτης, ο βασιλιάς: Ποιος ο απίστευτος μισθός σε υπαλλήλους. Ίλιγγος

Ποιος ο απίστευτος μισθός σε υπαλλήλους από τον Σκλαβενίτη;

Ο Σκλαβενίτης φαίνεται να είναι ένας από τους πιο καλοπληρωτές στην αγορά. Και αυτό σύμφωνα με τη νέα σύμβαση που αυξάνει τον μισθό σε υπαλλήλους του.

Με βάση τη νέα σύμβαση του Σκλαβενίτη:

– Αυξάνονται οι μισθοί για 3.500 εργαζομένους που ήταν χαμηλόμισθοι

– Διατηρούνται οι μισθοί 16.500 εργαζομένων

– Αναπροσαρμόζονται οι μισθοί σε περίπου 700 υψηλόβαθμα στελέχη

Για τους τελευταίους προβλέπεται η κατοχύρωση μέρους της υφιστάμενης εταιρικής παροχής ως τακτικής αποδοχής ενώ το υπόλοιπο μέρος της παροχής, συνδέεται με πρόγραμμα επιβράβευσης (bonus) από τον Σκλαβενίτη.

Επιπλέον, με βάση τη νέα σύμβαση δεν επηρεάζονται οι μισθοί όσων στελεχών Σκλαβενίτη αμείβονται με ποσά κάτω των 1.700 ευρώ αλλά και οι μισθοί των στελεχών που λαμβάνουν έως 2.000 και εργάζονται στα καταστήματα, καθώς θεωρούνται πως βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή του πυρός”.

Πηγές προσκείμενες στην εταιρεία ανέφεραν στο mononews.gr, πως με τη νέα σύμβαση του Σκλαβενίτη καθιερώνεται ένα ενιαίο σύστημα απολαβών, δίκαιο για όλους, το οποίο, όπως λένε, οδηγεί στον εξορθολογισμό των αμοιβών των περίπου 21.000 εργαζομένων της αλυσίδας.

Εκπρόσωποι των εργαζομένων Σκλαβενίτη δηλώνουν ικανοποιημένοι χαρακτηρίζοντας τη νέα σύμβαση και τον μισθό τους καλή δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην υπόλοιπη αγορά.

Καθώς όπως λένε πέραν των επιδομάτων γάμου και τρίτου παιδιού (60 ευρώ και 50 ευρώ αντίστοιχα), κατοχυρώνει τον κατώτατο μισθό στα 860 ευρώ καθώς και πρόγραμμα επιβράβευσης.

Διαβάστε ποιος ο μισθός υπαλλήλων στα LIDL.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.