Λουκέτο σε γνωστό Σούπερ Μάρκετ, Κοζάνη: Ποιο είναι. Το κλείδωσαν και άφησαν μέσα… Απίστευτο

Ποιο σούπερ μάρκετ της Κοζάνης έβαλε λουκέτο και άρχισαν τα ευτράπελα;

Ειδικό συνεργείο εργασίες απολύμανσης και καθαριότητας θα απολυμάνει σήμερα το κτίριο επί της οδού Φλέμινγκ 11 στα Σέρβια Κοζάνης γνωστό σούπερ μάρκετ.

Το εν λόγω κτίριο στην Κοζάνη κάποτε έσφυζε από εμπορική ζωή, καθώς λειτουργούσε κατάστημα σούπερ μάρκετ που έχει σφραγιστεί λόγω οικονομικών απαιτήσεων των εργαζομένων από την εταιρία, ιδιοκτησίας της οποίας ήταν το εν λόγω κατάστημα.

Το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Κοζάνης που βρίσκεται το σούπερ μάρκετ παρατηρήθηκαν φαινόμενα έντονης δυσοσμίας και παρουσίας τρωκτικών.

Με δεδομένο ότι εντός του σούπερ μάρκετ της περιοχής της Κοζάνης παραμένουν ευπαθή προϊόντα τα οποία δεν μεταφέρθηκαν με το σφράγισμα του καταστήματος μετατρέποντας το κτίριο σε εστία μόλυνσης.

Μετά από ενέργειες του Δήμου Σερβίων–Βελβεντού εκδόθηκε προσωρινή διαταγή αποσφράγισης του σούπερ μάρκετ από το Ειρηνοδικείο Κοζάνης.

Και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Κοζάνης θα πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες εργασίες απολύμανσης-καθαρισμού καθώς και η μεταφορά των προϊόντων που παραμένουν στο χώρο του σούπερ μάρκετ.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

Διαβάστε ποιο προϊόν πουλάνε τα LIDL 10 ευρώ ενώ στα καταστήματα κοστίζει 100 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.