Τροχαίο Μεταμόρφωση, ανατροπή: “Είδα ένα άλλο αμάξι να…” Ποιος ο νεκρός, μαρτυρία φωτιά [video]

Ποιος φταίει πραγματικά για το θανατηφόρο τροχαίο στη Μεταμόρφωση;

Αυτόπτες μάρτυρες από την Μεταμόρφωση σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος έπεσε στη στάση του λεωφορείου, παρέκκλινε της πορείας του επειδή έπεσε πάνω του άλλο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκεται και ένα 9χρονο κορίτσι. Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η 9χρονη κόρη του οδηγού του αυτοκινήτου, η οποία δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, μάλιστα, το κορίτσι φώναζε “μας χτύπησαν”.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΙΧ που έπεσε στη στάση και δημιούργησε το τροχαίο στη Μεταμόρφωση χτυπήθηκε δευτερόλεπτα νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του και να καταλήξει στη στάση.

Άλλωστε, το ασημί όχημα φέρει χτύπημα στην πόρτα του οδηγού, κάτι που επιβεβαιώνει τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τα όσα έλεγε το κοριτσάκι.

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό του τροχαίου στη Μεταμόρφωση:

Ήταν 08:20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119 στη Μεταμόρφωση, όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε στάση λεωφορείου γεμάτη κόσμο, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

Ο απολογισμός του τροχαίου ήταν τραγικός καθώς ένας εκ των τραυματιών δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας.

Νεκρός είναι ένας 50χρονος άνδρας ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή το δρόμο.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έχει διακομισθεί τραυματισμένη η 9χρονη κόρη του οδηγού του Ι.Χ., η οποία δεν φορούσε ζώνη.

Το κορίτσι σύμφωνα με τους διασώστες δεν φέρεται να φέρει τραύμα που απειλεί τη ζωή του αλλά είναι πολύ σοκαρισμένο. Θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δύο ακόμα τραυματίες -σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ όχι σοβαρά- διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ και υποβάλλονται σε εξετάσεις. Πρόκειται για τον 40χρονος πατέρας του κοριτσιού που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου κι έναν 80χρονο.

Να σημειωθεί ότι σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που άνοιξαν και οι δύο αερόσακοι του οχήματος.

Διαβάστε ποιος πασίγνωστος οίκος μόδας βάζει λουκέτο και πόσοι μένουν στο δρόμο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.