Εξελίξεις με δολοφονημένο βρέφος σε σκουπίδια, Πετρούπολη: Σύλληψη 19χρονης μάνας. Ποιος συνεργός φωτιά

Ποια η 19χρονη που συνέλαβαν για τη δολοφονία βρέφους στην Πετρούπολη;

Δραματικές εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας βρέφους που είχε βρεθεί πεταμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στις 26 Φεβρουαρίου 2018, στην περιοχή της Πετρούπολης σηματοδοτεί η σύλληψη δύο προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για δύο γυναίκες ελληνικής καταγωγής, 19χρονη και 52χρονη , οι οποίες φέρονται ως εμπλεκόμενες στη δολοφονία του βρέφους στην Πετρούπολη, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τα δύο άτομα, 19χρονη και 52χρονη συνελήφθησαν το Σάββατο για την δολοφονία του βρέφους στην Πετρούπολη(26/02/2018).

Το χρονικό μιας συγκλονιστικής υπόθεσης
Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη. Όλα ξεκίνησαν στις 26/02 στην Πετρούπολη, όταν ένας ρακοσυλλέκτης, ψάχνοντας μέσα σε κάδο απορριμμάτων βρήκε ένα νεκρό βρέφος, τυλιγμένο σε σεντόνι, στη συμβολή των οδών Πίνδου και ανατολικής Ρωμυλίας.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, το βρέφος είχε στο στόμα του χαρτοπετσέτες για να μην μπορεί να αναπνεύσει και να μην ακούγεται το κλάμα του.

Τα ευρήματα των ιατροδικαστών κατέδειξε πως το βρέφος στραγγαλίστηκε (τελικά από την 19χρονη) τόσο με σχοινί όσο και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί όπως και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του.

Το βρέφος που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του (τελικά από την 19χρονη) και πετάχτηκε στα σκουπίδια στην Πετρούπολη δεν ήταν ούτε πρόωρο, ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Μάλιστα όπως λένε οι ιατροδικαστές το βρέφος πετάχτηκε στον κάδο στην Πετρούπολη και πέρασαν 10 ώρες πριν το ανακαλύψει ένας ρακοσυλλέκτης ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές.

Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο που ήταν τυλιγμένα στο λαιμουδάκι του το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.

Υπενθυμίζεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο, το οποίο παρουσίαζε έναν άντρα να πετάει ένα ύποπτο.

Διαβάστε τι φρικιαστικό έκανε 22χρονη που δολοφόνησε βρέφος στη Νέα Σμύρνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.