Χρήστος Γιαλιάς, δολοφονία Μάνδρα: Ποιος ο διάσημος επιχειρηματίας, πώς εμπλέκεται. Ναρκωτικά, όπλα και… [φωτο]

Ποιος είναι ο Χρήστος Γιαλιάς και πώς εμπλέκεται στη δολοφονία της Μάνδρας;

Πρώην σύζυγος του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά που μάλιστα ασχολήθηκε και με το ποδόσφαιρο ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΤΡικάλων είναι η άτυχη 51χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, το θύμα υπήρξε σύζυγος του κ. Χρήστου Γιαλιά, με τον οποίο μέχρι τη διάζευξη του απέκτησαν δύο παιδιά.

Ο Χρήστος Γιαλιάς ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητες (εταιρίες στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων) και τις αθλητικές κοινωνικές, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κατοχή μεγάλων ποσοτήτων όπλων μεταξύ των οποίων και καλάσνικοφ, για διακίνηση ναρκωτικών αλλά και για “υπενοικιάσεις” Πακιστανών εργατών για απασχόληση σε εργοστάσια και χωράφια του Θριάσειου.

Μετά το διαζύγιο ωστόσο, το θύμα που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες από πυροβόλο όπλο στη Μάνδρα, είχε συνάψει σχέση με έναν άνδρα από την Τρίπολη, με τον οποίο αναγκάστηκε να διακόψει όταν τα παιδιά της έμαθαν γι αυτήν.

Ο Χρήστος Γιαλιάς όμως, φέρεται ότι άρχισε να την παρενοχλεί συστηματικά με αποστολή λουλουδιών στο σπίτι και διαρκείς τηλεφωνικές οχλήσεις, με αποτέλεσμα να καταφύγει μαζί με μια αστυνομικό φίλη της στον εισαγγελέα, ζητώντας να γίνουν συστάσεις ώστε να την αφήσει την ήσυχη, στον πρώην σύντροφο της.

Ποιος είναι ο “αθώος” Χρήστος Γιαλιάς:

Είναι υπεύθυνος της εταιρείας Gi &Ge A.E, που συνεχώς αναβαθμίζεται. Aναλυτικά το επαγγελματικό βιογραφικό του Χρήστου Γιαλιά, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας του:

Το 1997 ο Χρήστος Γιαλιάς και το 2001 ο Νικήτας Γερόλυμος δημιουργούν τις προσωπικές τους εταιρίες στον τομέα της φορτοεκφόρτωσης. Μετά από επιτυχημένες πορείες σε αυτό τον χώρο αποφασίζουν από κοινού, to 2004, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να φτιάξουν την G&G Ο.Ε.

Σχεδόν αμέσως ξεκινάει και η συνεργασία με την επιτροπή του “ΑΘΗΝΑ 2004” με σκοπό να πλαισιώσουν τις εγκαταστάσεις(venus) και τις κεντρικές αποθήκες με εργάτες,εργοδηγούς και χειριστές περονοφόρων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με σκοπό να προσφέρει η εταιρία τις υπηρεσίες της για την καλύτερη προετοιμασία των ολυμπιακών αγώνων.

Η εταιρία από το 2004 μέχρι και τώρα βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία με νέες συνεργασίες και νέες εγκαταστάσεις.

Σημαντική χρονιά είναι το 2005 όταν δημιουργούμε τις πρώτες εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο Αττικής εκτάσεως 1.500 τ.μ όπου μας δίνεται η δυνατότητα να αναλαμβάνουμε εργασίες ανασυσκευασίας συνεχίζοντας όμως και αυξάνοντας τους όγκους στον τομέα των φορτοεκφορτώσεων.Στο τέλος της ίδιας χρονιάς ,η εταιρία που βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη αποκτά μια ακόμα αποθήκη στην Μάνδρα Αττικής εκτάσεως 2850 τ.μ.

Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη δημιουργεί μεγαλύτερες ανάγκες.Έτσι στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών μας προστίθενται δύο ακόμα αποθήκες στον Ασπρόπυργο Αττικής εκτάσεως 4.000 τ.μ και 3.400 τ.μ αντοίστιχα.

Το 2009 γίνεται ένα ακόμη μεγάλο βήμα καθώς ιδρύεται η Gi & Ge AE και αποκτούμε δύο αποθήκες εκτάσεως 10.000 τ.μ και 9.700 τ.μ αντίστοιχα.Η εταιρία σήμερα διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της σε συγχρονες και νέες εγκαταστάσεις.

Δείτε ποια είναι η Φρειδερίκη Καρζή που δολοφονήθηκε στη Μάνδρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.