Αδιανόητο με νεκρή 16χρονη Κωνσταντίνα, Αλβανία: “Η μητέρα της, μάρτυρας υπεράσπισης του ταξιτζή γιατί…”

Ποια η σοκαριστική εξέλιξη στον θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας, που επέστρεψε νεκρή μετά από επίσκεψη σε γιατρό στην Αλβανία;

Ενώπιον του ανακριτή Ιωαννίνων κατέθεσαν χθες οι επτά μάρτυρες υπεράσπισης που πρότεινε ο οδηγός ταξί Σ.Π., ο οποίος τον Νοέμβριο του 2014 μετέφερε τη 16χρονη Κωνσταντίνα Αναγνώστη (φωτό) στους Αγίους Σαράντα για να επισκεφτεί ορθοδοντικό, αλλά επέστρεψε νεκρή στην Ελλάδα

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν η μητέρα και η μεγαλύτερη αδελφή της Κωνσταντίνας, μια κοινωνική λειτουργός, η καθηγήτρια της ανήλικης στο οικοτροφείο όπου ζούσε στα Γιάννενα, καθώς και τρεις φίλες της.

Η μητέρα της 16χρονης, λύνοντας τη σιωπή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι η κόρη της ήταν έγκυος και ότι φοβόταν πως θα την έδιωχναν από την εστία, με αποτέλεσμα να καταφύγει στην Αλβανία για να κάνει έκτρωση.

Παράλληλα, έβαλε κατά του πρώην συζύγου της, κατηγορώντας τον ότι σπιλώνει τη μνήμη της κόρης τους.

«Το κορίτσι μου με εμπιστευόταν και τα λέγαμε όλα. Αν είχε σχέση θα το γνώριζα» είχε υποστηρίξει η χαροκαμένη μητέρα, ενώ εναντίον του πατέρα της άτυχης 16χρονης είχε καταφερθεί και η μεγαλύτερη κόρη του, που φέρεται ότι επίσης τάχθηκε με το μέρος του ταξιτζή, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία διά παραλείψεως με ενδεχόμενο δόλο.

Σημειώνεται ότι με παρέμβαση του πατέρα της άτυχης κοπέλας Γιώργου Αναγνώστη είχε γίνει και δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση στην Ελλάδα, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι από το πτώμα της 16χρονης έλειπαν ζωτικά όργανα, ενώ στο αίμα της είχε ποσότητα αναισθητικού πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Η ιατροδικαστική εξέταση στην Αλβανία είχε δείξει ως αιτία θανάτου παθολογικά αίτια, με αποτέλεσμα εκεί να κλείσει ο φάκελος της υπόθεσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.