Φρίκη με 26χρονο Αλέξη, πατροκτόνο, Ζάκυνθο: “Μας βίαζe και μας έβαζε την καραμπίνα στο…”

Ποια τα ανατριχιαστικά λόγια του 26χρονου Αλέξη από τη Ζάκυνθο;

«Αδελφέ μου ξαναγεννήθηκα». Αυτά ήταν τα λόγια που είπε ο πατροκτόνος της Ζακύνθου 26χρονος Αλέξης στον ετεροθαλή του αδερφό όταν τον επισκέφτηκε στις φυλακές όπου κρατείται μετά την απολογία του σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο 26χρονος Αλέξης από τη Ζάκυνθο ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε με καραμπίνα τον 70χρονο πρώην ταχυδρόμο πατέρα του, δεν άντεξε όπως υποστηρίζει την κακοποίηση που δεχόταν επί σειρά ετών τόσο εκείνος όσο και τα αδέρφια του από το θύμα.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν η ανήλικη ετεροθαλής αδερφή του 26χρονου Αλέξη (από άλλο γάμο του πατέρα του), του εξομολογήηκε πως ο 70χρονος την κακοποιούσε σ@ξουαλικά.

Μιλώντας στη «Real News», ο ετεροθαλής αδερφός του 26χρονου Αλέξη πατροκτόνου περιέγραψε:

«Όταν πήγα στα κρατητήρια να τον δω, μου είπε με ανακούφιση: “Αδελφέ μου, ξαναγεννήθηκα”. Το εννοούσε. Δεν έχει μετανιώσει στιγμή γι΄αυτό που έκανε παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη φυλακή» δηλώνει ο Τάσος, επιβεβαιώνοντας πως επί σειρά ετών εκείνος και τα αδέλφια του κακοποιούνταν από τον «βάρβαρο» όπως τον χαρακτηρίζει πατέρα τους.

Ο Αλέξης και ο Τάσος έχοντας περάσει άσχημα παιδικά χρόνια είχαν μετακομίσει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα. Όμως οι οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν τον Αλέξη να επιστρέψει στη Ζάκυνθο ώστε να αναλάβει το ψητοπωλείο που αποτελούσε οικογενειακή επιχείρηση.

Τότε ήταν που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση.

«Έβλεπα ότι ο Αλέξης ήταν στεναχωρημένος, ότι κάτι τον βασάνιζε. Δε μιλούσε όμως ποτέ. Αυτό το κακό έχει ο αδελφός μου. Τα κρατούσε μέσα του. Τελικά δεν άντεξε».

«ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ»

Όπως εξηγεί ο Τάσος «όλα αυτά που λέγονται ότι μας χτυπούσε είναι αλήθεια. Εμένα δεν με είχε πειράξει σ@ξουαλικά, σε αντίθεση με τη μεγάλη μου αδελφή που έχει ήδη καταθέσει στον εισαγγελέα ότι είχε δεχθεί σ@ξουαλική κακοποίηση. Ό,τι είπε ο 26χρονος Αλέξης είναι αλήθεια. Ήταν πάρα πολύ βίαιος. Ζήλευε παθολογικά τη μητέρα μου. Δεν ήθελε να βγαίνει από το σπίτι. Ήταν βάρβαρος. Δε μπορούσαμε όμως να μιλήσουμε. Πολλές φορές μας είχε βάλει την καραμπίνα στο κεφάλι και απειλούσε να μας σκοτώσει. Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινό φαινόμενο».

(To αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο 70χρονος πρώην ταχυδρόμος)

«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ Σ@ΞΟΥΑΛΙΚΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ»

«Ο αδελφός μου 26χρονος Αλέξης δεν είχε πει τίποτα. Ήξερα όμως ότι η μόνη επαφή που είχε με τον πατέρα του ήταν προκειμένου να βλέπει τα δυο ανήλικα ετεροθαλή αδέλφια του από τον τελευταίο γάμο του.

Κάποια στιγμή όμως, το κοριτσάκι του εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε σ@ξουαλικά. Τότε ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αλέξη. Σκέφτηκε ότι τόσα χρόνια έκανε τα ίδια σε εμάς. Μάλιστα μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας των παιδιών, την επιμέλεια είχε μόνο ο πατριός μου. Αυτό τον τρέλανε».

«ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ»

«Άρχισε πάλι να απειλεί ότι θα τον σκοτώσει. Όχι μόνο αυτόν και τη μάνα μου. Όλους μας. Του έλεγε να φέρει τη μάνα μου και την αδελφή μου στο σπίτι του. Ο Αλέξης πιέστηκε και έφτασε σε αυτό το σημείο».
Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

«Θέλω να βγω και να φωνάξω ότι το παιδί μου είναι αθώο. Έχω πολλά μέσα μου. Πολλά. Και εκείνο το παιδί έχει πολλά μέσα του για να φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Πήγαινε στα αδελφάκια του και όταν ερχόταν στο σπίτι μου έλεγε “Μάνα, είμαστε συνένοχοι”. Ένιωθα τύψεις.

Στο παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες αλλά δεν έγινε τίποτα. Μας απειλούσε. Φοβόμουν για τα παιδιά μου. Για τη ζωή μας. Την τελευταία φορά που με απείλησε και έβαλε το τουφέκι στο κεφάλι μου, μόλις ξημέρωσε έφυγα από το σπίτι μια για πάντα. Πήρα τον Αλέξη – τα άλλα παιδιά ήταν σε συγγενείς- και έφυγα. Ακόμα και που χώρισα φοβόμουν ότι θα μας κάνει κακό».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.