Πέθανε τελικά ο 19χρονος Άγγελος Κοτρέτσος: Δεν άντεξε και υπέκυψε. Τραγική αιτία θανάτου, συγκίνηση

Από τι πέθανε ο 19χρονος Άγγελος Κοτρέτρος;

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί από τη Δευτέρα (18/6) η Πλατανιά του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, καθώς θρηνεί τον πρόωρο χαμό του 19χρονου Άγγελου Κοτρέτσου.

Ο άτυχος Άγγελος Κοτρέτσος πάλεψε σκληρά επί τέσσερις ημέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όμως η μάχη με τον θάνατο αποδείχθηκε άνιση. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν βαριές, με συνέπεια να υποκύψει στα τραύματά του και αφήσει την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας.

Ο άτυχος 19χρονος, γιος του προέδρου του χωριού, Γιάννη Κοτρέτσου, τραυματίστηκε την περασμένη Τετάρτη (13/6) ύστερα από εκτροπή του δικύκλου στον επαρχιακό δρόμο Κρεστένων-Ανδρίτσαινας, μερικά μέτρα μακρύτερα από την είσοδο της Πλατιάνας και διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Κρεστένων, από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου και στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στο Ρίο.

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, όμως το ριζικό του Άγγελου Κοτρέτσου ήταν γραμμένο με επώδυνο τρόπο. Ο Άγγελος Κοτρέτσος έγινε πλέον άγγελος στους ουρανούς, σκορπίζοντας τη θλίψη στους γονείς του, τον Γιάννη και την Ασημίνα, καθώς και στα τρία του αδέλφια και σε όλους τους φίλους του.

Σπαρακτικοί αποχαιρετισμοί:

Η είδησή του θανάτου του μαθεύτηκε νωρίς το πρωί και βύθισε το χωριό στο πένθος. Οι φίλοι του και οι συγγενείς του Άγγελου Κοτρέτσου τον αποχαιρέτισαν στα σόσιαλ μίντια με συγκινητικές αναρτήσεις, μην μπορώντας να πιστέψουν ότι ο γεμάτος ζωντάνια και δράση 19χρονος Άγγελος Κοτρέτσος δεν είναι πια μαζί τους…

«Φίλε Αγγελάκο καλό παράδεισο να έχεις, έφυγες νωρίς και άδικα, θα σε θυμόμαστε πάντα με το υπέροχο χαμογελάκι σου, καλό ταξίδι», έγραψε ο συντοπίτης του, Α.Τ.

«Καλό ταξίδι ρε μάγκα μου!!!!!!! Δύναμη Στην οικογένεια!!!!» έγραψε ο Γ.

«Καλό ταξίδι Άγγελε να τους προσέχεις όλους απ’εκει ψηλά….

Άγγελος ήσουν στην γη Άγγελος θα είσαι και στο παράδεισο», έγραψε η Χ. Π.

«Καλό ταξίδι φίλε μου, αδελφέ μου, δεν έζησες να σε χαρούμε, έφυγες νωρίς από κοντά μας, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Όσα κάναμε μαζί, όσα μάθαμε ο ένας στον άλλον, εσύ όταν είχα χτυπήσει με έχεις βοηθήσει, εγώ δεν μπόρεσα τώρα να σε βοηθήσω, η ζωή είναι άδικη. Θα σε θυμόμαστε για πάντα Άγγελέ μας, πραγματικέ Άγγελε, γιατί μόνο τα φτερά σου έλειπαν!», έγραψε ο Δ.Μ.

Η κηδεία του άτυχου Άγγελου Κοτρέτσου τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/6) από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πλατιάνας, με την παρουσία πλήθους κόσμου από όλη την περιοχή.

Διαβάστε ποιος ήταν ο διάσημος δημοσιογράφος Άγγελος Φώσκολος που πέθανε από καρκίνο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.