Μαφιόζικη δολοφονία, Παλαιό Φάληρο: Ποιος ήταν ο 45χρονος “καράφλας” που έπεσε νεκρός, υψηλό συμβόλαιο θανάτου

Ποιος ήταν ο καράφλας που δολοφόνησαν μαφιόζοι στο Παλαιό Φάληρο;

Στον πόλεμο της νύχτας, εντάσσει η ΕΛΑΣ τη μαφιόζικη δολοφονία 45χρονου, πολύ γνωστού στον χώρο του υποκόσμου με προσωνύμια όπως «Καράφλας», στο Παλαιό Φάληρο.

Εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου, σε βάρος του θύματος εκκρεμούσε συμβόλαιο θανάτου αξίας 50.000 ευρώ και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει ξανά να τον δολοφονήσουν μέσα στις φυλακές.

Οι μαφιόζοι, οι οποίοι -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ- εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου», «γάζωσαν» τον 45χρονο με καλάσνικοφ, έξω από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος στο Παλαιό Φάληρο.

Επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανότατα υπήρχε και μια μοτοσικλέτα και προσέγγισαν τον 45χρονο μάλλον την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία. Εκείνος ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς με πιστόλι που είχε πάνω του.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης στο Παλαιό Φάληρο βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Διαβάστε ποια ήταν η Φρειδερίκη Καρζή που έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.