Μαρία Χαλιαμακίδου, Ξάνθη: Νέο βίντεο ανατρέπει όσα ξέραμε. “Είδα τον δολοφόνο να…” Θρίλερ [φωτο]

Ποιες οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Μαρίας Χαλιαμακίδου από την Ξάνθη που βρέθηκε πνιγμένη;

Σε θρίλερ εξελίσσεται στην Ξάνθη η υπόθεση πνιγμού της Μαρίας Χαλιαμακίδου.

Οι συγγενείς της Μαρίας Χαλιαμακίδου επιμένουν ότι έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας, καταθέτοντας μήνυση κατ΄αγνώστων.

Η Μαρία Χαλιαμακίδου, είχε βρεθεί νεκρή τον περασμένο Φεβρουάριο στην παραλία των Αβδήρων στην Ξάνθη.

Οι αρχές απέδωσαν τον θάνατό της σε πνιγμό. Οι δυο γιοι της από την Ξάνθη από την πρώτη στιγμή όμως επιμένουν ότι κάποιος ή κάποιοι σκότωσαν τη μητέρα τους.

Το θρίλερ κρατά τώρα τέσσερις μήνες και μόλις πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε βίντεο που δείχνει τις τελευταίες κινήσεις της Μαρίας Χαλιαμακίδου.

Η άτυχη μητέρα σε αυτό το βίντεο φαίνεται να κλειδώνει βιαστικά το αυτοκίνητό της στο Πόρτο Λάγος και να τρέχει βιαστικά προς την εθνική οδό όπου και πέρασε τον δρόμο.

Ο άνθρωπος που έδωσε το βίντεο στην αστυνομία επιμένει ότι άκουσε κόρνα αυτοκίνητου σαν κάποιος δηλαδή να έδινε σήμα στην 55χρονη γυναίκα από την Ξάνθη.

Είδε τον οδηγό του αυτοκινήτου τον οποίο και έχει περιγράψει στις αρχές.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν αν η άτυχη γυναίκα είχε ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις με τον πρώην σύντροφό της, με τον οποίο είχε χωρίσει καιρό πριν βρεθεί πνιγμένη ενώ είναι σχεδόν σίγουροι ότι η μαρτυρία αυτή μπορεί να τους οδηγήσει στον δολοφόνο της Μαρίας Χαλιαμακίδου.

Ο ένας γιος της επιμένει ότι υπάρχουν πολλά που δεν κολλάνε στην υπόθεση.

“Τίποτα δεν αποκλείω”, ισχυρίζεται, “εκτός από το να έπεσε μόνη της στο νερό”.

Ακόμα και ο ιατροδικαστής Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, αναφέρει πως υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης καθώς η άτυχη μητέρα δε φέρει κατάγματα παρά το γεγονός ότι φέρεται να έπεσε από βράχια.

Διαβάστε ποιους φοβόταν η Μαρία Χαλιαμακίδου και έψαχνε όπλο για προστασία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.