Τραγωδία στη Μύκονο: Βρέθηκε νεκρός 28χρονος που αγνοούταν. Πού εντοπίστηκε το πτώμα

Πού εντοπίστηκε νεκρός ο 28χρονος που αγνοούταν στη Μύκονο;

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στην εξαφάνιση ενός 28χρονου στη Μύκονο, ο οποίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το πτώμα που εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (09/06), σε προχωρημένη σήψη, στην περιοχή Τηγάνι, ανήκει τελικά σε έναν αλλοδαπό που είχε πάει για ψάρεμα στις 24 Δεκεμβρίου στην περιοχή Μεταλλεία και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Μετά από επτά μήνες αγωνίας, φίλοι και οικογένεια του άτυχου άνδρα ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη της εξαφάνισής του.

Κάτοικοι εντόπισαν τον άτυχο άνδρα ανάμεσα σε βράχια, ωστόσο λόγω του δυσπρόσιτου της περιοχής επιστρατεύτηκε πλωτό του Λιμενικού για τη μεταφορά του πτώματος στη στεριά.

Το γεγονός πως το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, ανάγκασε τους αστυνομικούς να επικεντρωθούν στις εξαφανίσεις του τελευταίου εξαμήνου.

Το πτώμα πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Μυκόνου, μετά τον εντοπισμό πτώματος στην περιοχή Τηγάνι.

Το πτώμα που βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, εντόπισαν, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, κάτοικοι σε μια απόκρημνη περιοχή, ανάμεσα σε βράχια αργά το απόγευμα του Σαββάτου (09/06/2018).

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν στο ότι η σορός ανήκει σε άνδρα που φορούσε τζιν παντελόνι και λευκή μπλούζα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.