Αυτοκτονία 15χρονου: Τι αποκάλυψε στενή του φίλη. “Τις τελευταίες ώρες του…” [video]

Τι αποκάλυψε στενή φίλη του 15χρονου που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη;

Λίγες ώρες πριν, τίποτα δεν προμήνυε την ανείπωτη τραγωδία. Το τελευταίο βράδυ πριν ο 15χρονος μαθητής αυτοκτονήσει στο μπαλκόνι του σπιτιού του στην Αργυρούπολη, βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων φίλης του όπου έδειχνε χαρούμενος και ξέγνοιαστος.

Το protothema.gr αποκαλύπτει φωτογραφία από το επίμαχο πάρτι – για ευνόητους λόγους έχουμε καλύψει τα πρόσωπα των παιδιών – το οποίο ο 15χρονος έδειχνε να απολάμβανε με την ψυχή του. Εξάλλου τα άτομα που του έκαναν bullying, δεν φαίνεται να ήταν παρόντα. «Τα παιδιά που ήταν στο πάρτι, ήταν όλα φίλοι του. Πήγε στο πάρτι και μετά αυτοκτόνησε» λέει φίλη του θύματος.

Το βράδυ του Σαββάτου τα παιδιά διασκέδαζαν στο σπίτι μιας φίλης τους η οποία είχε γενέθλια. Το κλου του γλεντιού ήταν μια φουσκωτή πισίνα. Για το λόγο αυτό οι μικροί προσκεκλημένοι είχαν ενημερωθεί να έχουν μαζί το μαγιό τους.

Τα παιδιά διασκέδαζαν πλατσουρίζοντας στην φουσκωτή πισίνα και κάνοντας πλάκες. Ανάμεσά τους και ο 15χρονος μετέπειτα αυτόχειρας. Λίγες ώρες μετά θα έβαζε τέλος στη ζωή του, προκαλώντας θρήνο στην οικογένεια και τους φίλους του, αλλά και ερωτήματα για το πώς από τη χαρά οδηγήθηκε στο συναισθηματικό αδιέξοδο.

«Του έκαναν bullying και εγώ του έλεγα να φύγουμε»

Στενή φίλη του 15χρονου αποκαλύπτει πώς ο νεαρός δεχόταν bullying μέσα στο σχολείο. «Είχα παρατηρήσει κάποια παιδιά να του κάνουν bullying και εγώ του έλεγα να φύγουμε από αυτές τις παρέες, αλλά εκείνος δεν είχε πρόβλημα. Όταν τον κορόιδευαν, τους απαντούσε. Ήταν παιδιά από την ίδια τάξη αλλά και από άλλες» αποκαλύπτει η φίλη του στο protothema.gr.

Ο 15χρονος αυτόχειρας με φίλες του σε χαλαρές στιγμές:

Ο νεαρός περιγράφεται ως ένα ευαίσθητο παιδί που δεν ανοιγόταν εύκολα. Αυτά και άλλα χαρακτηριστικά του φαίνεται ότι κάποιοι τα εξέλαβαν ως αδυναμίες και του έκαναν συχνά λεκτικές επιθέσεις. Λόγω του κλειστού χαρακτήρα του, ο νεαρός δεν είχε ενημερώσει τους δασκάλους του για το bullying που δεχόταν, δηλώνει η κολλητή του φίλη. «

Ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας αλλά και εξαιρετικός μαθητής και δεν έδινε δικαιώματα στους δασκάλους ή γενικότερα. Μάλιστα την Τρίτη θα έδινε ισπανικά» λέει χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.