Αποκάλυψη φωτιά για Δώρα Ζέμπερη: Σε ποιους είχε κόψει πρόστιμα εκατομμυρίων. «Αυτοί τη σκότωσαν»

Ποια τα νέα στοιχεία φωτιά για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη;

«Εμείς εδώ δεν ζούμε 9 μήνες, περνάμε μαρτύριο. Και μέσα σε αυτό το μαρτύριο έχουμε καταφέρει να δώσουμε έναν αγώνα τεράστιο, να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία», τονίζει στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της Δώρας Ζέμπερη, Γιάννης, ο οποίος εργαζόταν στο πλευρό της άτυχης 34χρονης, προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για το παζλ που θα λύσει το μυστήριο της δολοφονίας στο Β’ Νεκροταφείο.

Η οικογένειά της αναμένεται να καταθέσει στοιχεία – «φωτιά» για τις υποθέσεις που διαχειριζόταν η άτυχη 34χρονη, ανατρέποντας την κατάθεση στο δικαστήριο του διευθυντή της Α’ ΔΟΥ Πειραιά.

Έγγραφα του υπουργείου Οικονομικών θα δείξουν πως είχε αναλάβει πάνω από 330 υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, φαρμακείων και μεγάλων διαγνωστικών κέντρων, στις οποίες η Δώρα Ζέμπερη είχε “κόψει” πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ.

«Είχα καταλάβει ότι υπήρχε πάντα φόβος πάνω στην εργασία της. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα λίγες ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι πολύ περίεργα.

Μία ημέρα ακριβώς πριν τη δολοφονία μου είχε πει ότι “αν πάθω κάτι, έχω κάποια χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο και έχω και τους κωδικούς του κινητού μου και το Pin των καρτών”.

Αυτά δείχνουν φόβο. Και να είχε απειληθεί δεν θα το έλεγε, γιατί πάντα κοίταγε να μας προστατέψει», τονίζει ο αδερφός της εφοριακού μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου.

Η οικογένεια θέλει να διακριβώσει εάν υπάρχει εμπλοκή άλλων ατόμων στην υπόθεση.

«Είχε πάρα πολύ σοβαρές υποθέσεις, δεκάδες υποθέσεις, οι οποίες ήταν και με μεγάλα ποσά, όλες. Υπάρχουν στοιχεία τα οποία είναι στην κρίση του δικαστηρίου», προσθέτει.

Ερωτηθείς εάν υπάρχουν άλλοι συνεργοί, απάντησε: «Ναι, ναι. Η εμπλοκή του Σοροπίδη, του φονιά, είναι δεδομένη. Θα καταθέσουμε τα στοιχεία, ό,τι έχουμε βρει και η δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι μπορεί. Από εκεί και έπειτα είναι στο χέρι της δικαιοσύνης».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.