Νέα μαρτυρία φωτιά για Ειρήνη Λαγούδη: “Το δίωρο που είχε χαθεί την είδα να…”. Αλλάζουν τα δεδομένα

Ποια η νέα μαρτυρία για την Ειρήνη Λαγούδη;

Ενας νέος μάρτυρας, που κατέθεσε στον εισαγγελέα Αγρινίου, φέρεται ότι «φωτίζει» το δίωρο μέσα στο οποίο όλοι είχαν χάσει τα ίχνη της Ειρήνης Λαγούδη στις 6 Ιανουαρίου, προτού βρεθεί νεκρή δύο ημέρες αργότερα.

Το πρόσωπο αυτό κατέθεσε ότι εκείνο το απόγευμα είδε τη 44χρονη σε περιοχή που βρίσκεται κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα και δεν έχει καμία σχέση με το δρομολόγιο που όλοι πίστευαν ότι ακολούθησε την ημέρα του θανάτου της, όπως τουλάχιστον έχει καταγραφεί από τις κάμερες.

Οπως ισχυρίζεται ο νέος μάρτυρας, είδε το χρυσαφί Ford Ka της χήρας από την Κατοχή να περνά με μεγάλη ταχύτητα μπροστά από το σπίτι του.

Η μυστηριώδης υπόθεση παραμένει ανοιχτή, καθώς οι συγγενείς της άτυχης χήρας, που χάθηκε ανήμερα τα Θεοφάνια και εντοπίστηκε δύο 24ωρα μετά νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της στη θέση Μυρτιά Τριχωνίδας Θέρμου, είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για δολοφονία και όχι αυτοκτονία.

Οπως υποστηρίζουν, αν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει, δεν υπήρχε λόγος να πετάξει το κινητό της ούτε να πάει σε εκείνο το σημείο που βρίσκεται μιάμιση ώρα μακριά από το σπίτι της.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και συνεχώς καταθέτουν νέοι μάρτυρες, ενώ δίνουν συμπληρωματικές καταθέσεις και παλιοί, σε μια προσπάθεια να διαλευκανθεί η σκοτεινή υπόθεση και ο εισαγγελέας Αγρινίου να αποφανθεί αν ο θάνατος της Ειρήνης οφείλεται σε δολοφονία ή όχι.

Διαβάστε τι παραδέχτηκε ο γιατρός-σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.