Έπινε λεμόνι με κανέλα για έναν μήνα και δείτε τι της συνέβη. Απίστευτο

Διαβάστε την εξομολόγηση μιας γυναίκας που έπινε κάθε μέρα επί έναν μήνα λεμόνι με κανέλα.

Η βιομηχανία αδυνατίσματος καλά κρατεί. Βιβλία με επαναστατικές δίαιτες βγαίνουν συνέχεια στην αγορά, καταλαμβάνοντας τις πρώτες λίστες στα πιο διαβασμένα, και περιοδικά παρουσιάζουν διατροφικά προγράμματα που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα.

Όλοι περιμένουν τη μαγική φόρμουλα που θα τους απαλλάξει από τα περιττά κιλά. Πίνουν ροφήματα και ακολουθούν διάφορες δίαιτες με σκοπό να μεταμορφωθεί το σώμα τους μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε την απίστευτη ιστορια μιας γυναίκας:

Έτσι λοιπόν διαβάζοντας τους διάφορους χυμούς που βγαίνουν κατά καιρούς, αποφάσισα να πίνω λεμόνι με τζίντζερ και κανέλα για ένα μήνα για να διαπιστώσω αν θα συμβεί κάτι στο σώμα μου. Θέλετε να δείτε τι μου συνέβη;

Καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι διάλεξα το συγκεκριμένο ρόφημα γιατί μου αρέσει αρκετά το τζίντερ, επίσης ο χυμός από λεμόνι είναι αρκετά δημοφιλής και τέλος ήταν πολύ εύκολο να αγοράσω τα συγκεκριμένα συστατικά.

Έτσι λοιπόν κάθε πρωί επί ένα μήνα έστυβα δυο λεμόνια έβραζα το χυμό τους μαζί με μαζί με λίγο ψιλοκομμένο τζίντζερ. Και στο τέλος πρόσθετα νερό και κανέλα. Μερικές φορές μάλιστα το έβαζα σε μπουκάλι και το έπαιρνα μαζί μου στη δουλειά, ώστε να το πίνω αντί για νερό.

Πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν ένα από τα πιο εύκολα και ευχάριστα πειράματα που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Αυτό λοιπόν που μένει να απαντηθεί είναι αν είδα κάποια διαφορά στην υγεία μου και φυσικά στα κιλά μου.

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι από τότε που ξεκίνησα να πίνω το συγκεκριμένο ρόφημα βελτιώθηκε η λειτουργία της πέψης. Και όχι τυχαία φυσικά αφού τόσο το λεμόνι όσο και το τζίνζτερ συμβάλουν στη μείωση των πεπτικών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα οι φαινολικές ενώσεις του τζίντζερ είναι γνωστό ότι συμβάλουν στην ανακούφιση του ερεθισμού του πεπτικού συστήματος και βοηθάνε την κίνηση της τροφής και των υγρών διαμέσου του γαστρεντερικού σωλήνα. Έχει αποδειχθεί ότι το τζίντζερ επιταχύνει την κένωση του στομάχου, που μπορεί να είναι ωφέλιμο σε άτομα που υποφέρουν από δυσπεψία. Το λεμόνι με τη σειρά του βοηθάει και την πέψη, διότι η σύνθεση του είναι παρόμοια με το σάλιο και το υδροχλωρικό οξύ στα πεπτικά υγρά.

Μειώθηκαν επίσης οι πόνοι της περιόδου που με ταλαιπωρούσαν πολύ καιρό. Σύμφωνα με μελέτες το τζίντζερ μπορεί να μειώσει τον πόνο εξίσου αποτελεσματικά με τα φάρμακα, αρκεί να λαμβάνεται κατά την έναρξη της εμμήνου ρύσεως. Και το τελευταίο που παρατήρησα όσο έπινα λεμόνι με τζίντζερ και κανέλα ήταν ότι αρρώσταινα λιγότερο και δεν είχα καούρες.

Όσο αφορά τα κιλά πρέπει να ομολογήσω ότι δεν παρατήρησα καμία μα καμία διαφορά. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανένα μαγικό ρόφημα που θα αυξήσει το μεταβολισμό και θα σας αδυνατίσει.

Μπορεί το λεμόνι με το τζίντζερ να συμβάλει στην αύξηση του κορεσμού και στην ενυδάτωση, όπως πολλά ροφήματα, όμως δεν θα σας μειώσει το λίπος ούτε θα σας αδυνατίσει εφόσον δεν ακολουθείτε ένα πρόγραμμα διατροφής. Έτσι λοιπόν είτε πίνετε τσάι, σκέτο νερό, βότανα, λεμόνι θα έχετε την ίδια βοήθεια στην προσπάθεια απώλειας κιλών.

Και θα ήθελα να τελειώσω απατώντας σε όσους διερωτώνται αν το λεμόνι έχει αλκαλική δράση, σημειώνοντας το εξής:

Η αλκαλική δίαιτα είναι άλλη μια τάση της εποχής μας. Καμία τροφή δεν μπορεί να αλλάξει τόσο απλά το pH του αίματος. Τα όργανα στο σώμα μας δουλεύουν για να διατηρούν σταθερό το pH και οι τροφές δεν μπορούν να το αλλάξουν αυτό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.