Ποια διάσημη Ελληνίδα π@ρν@στάρ μπαίνει στο ΜasterChef. Ξεφτίλα [φωτο]

Ποια διάσημη Ελληνίδα π@ρν@στάρ μπαίνει στο ΜasterChef;

Ανάβει φωτιές και στην… κουζίνα η γνωστή Ελληνίδα π@ρν@στάρ Φαίδρα, που αποφάσισε να κάνει νέο βήμα στην καριέρα της.

Έτσι, από τα κρεβάτια των eρωτικών της συντρόφων στις καυτές ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε θα «εισβάλει» στο πλατό του «MasterChef» για να πάρει μέρος στον διαγωνισμό!

Η μαγειρική είναι η μεγάλη της αγάπη και, βλέποντας τον κακό χαμό που έγινε με το reality μαγειρικής στο Star, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή για τον τρίτο κύκλο της εκπομπής!

Ήδη περνά αρκετές ώρες στην κουζίνα για να πειραματιστεί με νέες γεύσεις και, αν κρίνουμε από την ενδυμασία της, μάλλον το μενού θα είναι αρκετά πικάντικο!

Πάντως, είναι φανερό ότι ξέρει να χειρίζεται με άνεση όλο τον εξοπλισμό με τα μαγειρικά της σκεύη, αφήνοντας σε κοινή θέα τις εκθαμβωτικές καμπύλες της, καθώς φοράει μόνο μια ποδιά και το… άρωμά της, όπως έλεγε το μακρινό 1952 η αλησμόνητη Μέριλιν Μονρόε, την οποία έχει κάνει tattoo στο αριστερό της μπράτσο με τη θρυλική της ρήση «Τα σκυλιά δεν με δαγκώνουν, μόνο οι άνθρωποι»!

Η εντυπωσιακή μελαχρινή με το γυμνασμένο σώμα, τα ατέλειωτα πόδια και το κουνελάκι του «Playboy» στον σμιλεμένο γλουτό της δείχνει να τα καταφέρνει καλά στο μαγείρεμα και έχει μια έκφραση ικανοποίησης όταν δοκιμάζει τη λαχταριστή -όχι, βέβαια, όσο η ίδια!- μακαρονάδα που μόλις έφτιαξε.

Το ζητούμενο είναι αν οι Kοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος, που είναι οι τρεις κριτές του «MasterChef», θα εστιάσουν μόνο στο ταλέντο της Φαίδρας στη μαγειρική, την ώρα που εκείνη θα προσπαθεί να μπει στην τελική εικοσάδα των παικτών που θα διαγωνιστούν ή θα αρχίσουν να κάνουν πιο… πικάντικες ερωτήσεις αναφορικά με την καριέρα της στην εγχώρια βιομηχανία του π@ρν@!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.